26.08.2009. / 13:44

Autor: Andrea Belin

3 tipa muškaraca kojima žene ne mogu odoljeti

Da bi osvojili žensko srce morate samo imati stila, biti muževni ili imati "ono nešto". U koju kategoriju vi pripadate?

Žene vole lijepo odjevene muškarceŽene vole lijepo odjevene muškarcePripadnicima jačeg spola jedan od najvažnijih ciljeva u životu je biti privlačan ženama. Premda većina njih smatra kako su današnje dame izbirljive, pokazalo se da to nije točno jer samo su tri vrste muškarca kojima pripadnice ljepšeg spola ne mogu odoljeti. Da bi osvojili žensko srce morate samo imati stila, biti muževni ili imati "ono nešto"!

Muževan muškarac
Muškarci s ogromnom količinom testosterona uvijek će osvojiti žensko srce. Što su više arogantni, bezobrazni i drski privlačniji su ženama. Dakle, želite li krenuti u osvajanje najprije nekoliko mjeseci provedite u teretani, poradite na bahatosti i tek onda krenite u potragu za srodnom dušom. Nježni i mirni frajeri nemaju baš neke šanse kod pripadnica ljepšeg spola.

Muškarac sa stilom
Da bi pridobili naklonost djevojke koja mu je zapela za oko, muškarac mora poraditi na stilu. Odjeći s potpisom i dobrom automobilu niti jedna neće odoljeti. Kako ne bi ispale nepristojne, djevojke nikada ne pitaju za stanje na računu, ali im "život na visokoj nozi" može presuditi u odabiru. Nekoliko dodatnih bodova muškarac će "skupiti" ako se koji put na kavi pojavi s fancy prijateljem.

Muškarac koji ima "ono nešto"
"Ono nešto" uglavnom se odnosi na fizički izgled. Svaka žena od djetinstva ima u svojoj glavi zacrtan lik muškarca s kojim će provesti ostatak života. Neke ne mogu odoljeti njegovom pogledu, druge se pale na osmjeh dok treće niti ne znaju objasniti što ih zapravo privlači. Muškarcima je ovakvo poimanje savršenog frajera teško razumjeti i često znaju komentirati "Što ona vidi u njemu".

Vezane vijesti

"Homo balcanicus": Šta se krije iza machoizma na Balkanu?

"Homo balcanicus": Šta se krije iza machoizma na Balkanu?

Zlatni lanac, što deblji to bolji, ključevi od bijesnog Mercedesa i dva smartphonea na stolu trebali bi damama reći s kim imaju posla. A najbolje je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika