27.08.2009. / 09:00

Autor: Andrea Belin

Provjereno: 10 pravila koja jamče kozmički seks

Kako bi partnera ostavili bez daha, najprije krenite nježno, ali postepeno ubrzavajte. Ne zaboravite da seksulani čin počinje predigrom, ali ne završava u trenutku kada doživite vrhunac...

Vrhunac nije krajVrhunac nije krajPremda ne postoji pisano pravilo kako se morate ponašati u spavaćoj sobi dok se zabavljate sa svojim partnerom, kako bi ostavili dobar dojam te sebi i njemu priuštili nezaboravno seksualno iskustvo neke stvari ipak morate znati. Stoga vam nudimo deset savjeta koji jamče dobar i kvalitetan seks!

1. Žene u krevetu vole pokazati da znaju baratati s njegovim "alatom", međutim neka iskustva govore da u tome i nisu preveliki stručnjaci. Kako bi partnera ostavili bez daha, najprije krenite nježno, ali postepeno ubrzavajte. "Ručni rad" nije kvalitetan ako upotrijebite svu snagu koju posjedujete.
2. Najbolje seksualno iskustvo doživjeti ćete ako igra započne neplanirano. Nikada nemojte dogovarati kada i gdje ćete se seksati.
3. Krevet u spavaćoj sobi nije jedino mjesto u vašem stanu na kojem se možete zabavljati.
4. Kada se seksate nikada nemojte činiti nešto što ne veseli vašeg partnera. Istražite sve njegove erogene zone i dovedite ga do vrhunca.
5. Partneru otkrijte sve svoje skrivene fantazije i pokušajte ih ostvariti.
6. U seksu uživajte maksimalno. Svaki dio vašeg tijela može vam pomoći da doživite vrhunac.
7. Koliko god vam to zvučalo čudno, za nezaboravan seks jedan od najvažnijih faktora je prirodan miris vaših tijela.
8. Ne zaboravite da seksulani čin počinje predigrom, ali ne završava u trenutku kada doživite vrhunac.
9. Nježni dodiri će vas emocionalno zbližiti.
10. Seks ne shvaćajte kao zadovoljenje potreba, već ga počnite gledati drugim očima. To je nešto najintimnije i najljepše što imate sa svojom boljom polovicom.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika