27.08.2009. / 10:35

Autor: Andrea Belin

Kraj idile: Janica Kostelić prekinula s dečkom Borisom

Doduše, da par više nije zajedno moglo se naslutiti kada se Janica prije nekoliko dana Zagrebom šetala bez njega dok on ljeto provodi također sam

Janica je ponovno samaJanica je ponovno samaPrekidi kao da su postali trend ovog ljeta. Nakon Antonije Blaće i Leone Paraminski, više nije u vezi niti bivša skijašica Janica Kostelić.

Premda se činilo da će trenutačno bivši par uskoro uploviti u bračnu luku, skijašica je odlučila drugačije i prekinula sa svojim trogodišnjim dečkom, dvadesetpetogodišnjim roniocem Borisom Ivančićem.

Poznato je da je Janica upravo zbog Borisa mijenjala mjesto prebivališta i preselila se u Rijeku gdje je ubrzo nakon toga pokrenula i vlastiti posao. Nakon što je odlučila da se više neće baviti skijanjem u Rijeci je otvorila kozmetički salon.

Doduše, da par više nije zajedno moglo se naslutiti kada se Janica prije nekoliko dana Zagrebom šetala bez njega dok on ljeto provodi također sam.

Njihovi prijatelji još uvijek ne znaju je li prekid samo privremen ili je ovog ljeta još jednoj ljubavi došao kraj zbog koje je između ostalog Janica prekinula i skijašku karijeru.

Vezane vijesti

Prekid nakon četiri mjeseca veze

Prekid nakon četiri mjeseca veze

Američki mediji prenose kako su nakon četiri mjeseca veze prekinuli glumci Amanda Seyfried i Josh Hartnett. Iako svoju vezu nikad nisu javno… Više

Komentari

registracija
8/7/09

bankar, 27.08.09. 12:47

i ko kaže da je kraj idile možda je tek početak


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika