27.08.2009. / 14:01

Autor: Andrea Belin

U kojim je situacijama špijuniranje (ne)dozvoljeno

Ukoliko se i vama zna dogoditi da čitate njegove sms poruke na mobitelu, saznajte kojoj kategoriji špijuna pripadate!

Koliko mu vjerujete?Koliko mu vjerujete?Djevojke nikada svojim partnerima ne vjeruju u potpunosti i kada se žele uvjeriti da imaju razloga za sumnju kreću u misiju špijuniranja. Pretražuju partnerove osobne stvari, kontroliraju pozive na mobitelu ili nešto treće. Kada se uvjere da nemaju razloga za brigu, neke djevojke odustanu od njuškanja dok nekima špijuniranje postaje navika.


Špijuniranje radi boljeg upoznavanja
Ako se slučajno dogodi da djevojke na početku veze ostanu same u stanu svoje bolje polovice, bacaju se na posao. Pretražuju svaki kutak partnerove sobe i zaviruju u njegove ladice. Ako slučajno znaju lozinku njegovog mail-a, niti taj dio njegove privatnosti neće zaobići.
Međutim, ako to rade u najranijoj fazi veze, velike su šanse da će otkriti nešto što im partner još nije otkrio i to će ih natjerati na prekid veze.

Špijuniranje iz sumnje
Kada djevojke počnu sumnjati u partnerovu vjernost, najprije posežu za mobitelom kako bi pronašle eventualne dokaze. U ovakvoj situaciji, bolja varijanta od špijuniranja bio bi iskren razgovor s partnerom. Kvalitetna veza temelji se na iskrenosti i partneri bi uvijek trebali razgovarati o problemima.

Stalno njuškanje
Neke žene smatraju da je njuškanje po partnerovim privatnim stvarima dobar način za stjecanje kontrole u vezi što je potpuno pogrešno. Ako je veza savršena i partner posvećuje dovoljno pažnje djevojci, ovakva istraživanja zaista nisu potrebna. Ukoliko žena primjeti da je njuškanje postalo svakodnevna pojava, uistinu bi trebala potražiti pomoć liječnika.

Vezane vijesti

Studija otkrila - Žene sretnije u vezi ako su mršavije od partnera

Studija otkrila - Žene sretnije u vezi ako su mršavije od partnera

Četverogodišnja studija provedena na Sveučilištu Tennessee je otkrila da su parovi sretniji ako žena ima manji indeks tjelesne mase nego muškarac,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika