27.08.2009. / 17:26

Autor: Andrea Belin

Bukurešt: Madonnu izviždali zbog stava prema Romima

Publika je Madonnin govor popratila glasnim zvižducima, međutim pjevačicu to nije previše omelo te je nastavila s koncertom

Madonna je nakon Beograda nastupila u BukureštuMadonna je nakon Beograda nastupila u BukureštuPoslije Beograda pop kraljica Madonna održala je koncert u Bukureštu. Nastup je trajao dva sata, a nakon izvođenja pjesme "La Isla Bonita", pjevačica je napravila stanku u kojoj je svim svojim obožavateljima iskazala nezadovoljstvo zbog diskriminacije Roma.

"Nikad prije nisam bila u Rumunjskoj i jako mi je drago što sam ovdje. Ali doznala sam da je diskriminacija prema Romima u Istočnoj Europi velika i to me jako rastužuje, posebno zato što mi vjerujemo u prihvaćanje svih, Roma, homoseksualaca, bilo koga tko je drugačiji.

Prema svakome moramo postupati jednako, nemojte to zaboraviti", poručila je pjevačica.

Publika je Madonnin govor popratila glasnim zvižducima, međutim pjevačicu to nije previše omelo te je nastavila s koncertom.

Vezane vijesti

Le Pen bi milijun dolara odštete od Madonne

Le Pen bi milijun dolara odštete od Madonne

Osnivač francuske krajnje desne Nacionalne fronte Jean-Marie Le Pen je rekao u četvrtak da će nagovoriti svoju kćer Marinu, koja ga je naslijedila na… Više

Komentari

registracija
8/7/09

bankar, 27.08.09. 22:04

ona krenula u politički govor, bože svašta. pa nebi bili diskriminiranih onda da joj ovi nisu žviždali


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika