28.08.2009. / 10:06

Autor: Anamarija Kronast

Tko je tu lud: Lepa Brena neće pjevati u Splitu

Direktorica splitske Arene Linda Ravlić potvrdila je kako je Brenin menadžment prije par mjeseci pokazao interes za koncert u Splitu, no ništa konkretno nikada nije dogovoreno

Lepa BrenaLepa BrenaPremda je još ovaj tjedan Lepa Brena izjavljivala kako je nikakvi prosvjedi neće pokolebati da nastupi u Splitu, čini se da osim nje nitko drugi ne zna datum koncerta u tamošnjoj Areni.

Naime, direktorica splitske Arene Linda Ravlić potvrdila je za Slobodnu Dalmaciju kako je Brenin menadžment prije par mjeseci pokazao interes za koncert u Splitu. No, ništa konkretno nikada nije dogovoreno pa je ostala prilično iznenađena napisima o nastupu folk zvijezde.

-Zatečena sam reakcijama oko njezina navodnog nastupa u splitskoj Areni. Ništa nije rezervirano, ne znam na što se odnosi sve ovo što se događa. Ne znam ni tko plasira ovakve informacije-zbunjeno je komentirala Linda Ravlić.

Tko je tu lud, tko zbunjen, a tko neinformiran otkrit će se vrlo brzo.

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika