28.08.2009. / 10:13

Autor: Anamarija Kronast

Boris Ivančić ostavio Janicu zbog druge djevojke

Prema nepotvrđenim informacijama, Boris Ivančić ovo je ljeto proveo u društvu nove ljubavi. Štoviše, navodno uopće ne pokušava sakriti svoju novu odabranicu nego s njom uživa u Mošćenićkoj Dragi

Janica KostelićJanica KostelićVijest o prekidu veze s našom najtrofejnijom skijašicom Janicom Kostelić medijima je potvrdio i njezin sada već bivši dečko Boris Ivančić.

I, premda niti jedno od njih dvoje nije željelo komentirati razloge raskida veze zbog koje je Janica odselila u Rijeku i prekinula svoju uspješnu skijašku karijeru, šuška se kako je riječ o trećoj osobi.

Naime, prema nepotvrđenim informacijama, Boris Ivančić ovo je ljeto proveo u društvu nove ljubavi. Štoviše, navodno uopće ne pokušava sakriti svoju novu odabranicu nego s njom uživa u Mošćenićkoj Dragi.

Za razliku od njega, Janica nije našla novu ljubav. Ona je u Zagreb došla s prijateljicom, a prije toga je sama otputovala i u Pariz.

Vezane vijesti

Prekid nakon četiri mjeseca veze

Prekid nakon četiri mjeseca veze

Američki mediji prenose kako su nakon četiri mjeseca veze prekinuli glumci Amanda Seyfried i Josh Hartnett. Iako svoju vezu nikad nisu javno… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika