28.08.2009. / 18:45

Autor: Ivica Medo

Teška ozljeda Pletikose: Stipi propao transfer u Tottenham

Vratar hrvatske reprezentacije Stipe Pletikosa teško se ozlijedio u petak ujutro na treningu Spartaka iz Moskove

Stipe PletikosaStipe PletikosaPletikosa je prilikom jedne intervencije nezgodno pao na koljeno gdje su mu popucali prednji križni ligamenti.

Prema prvim prognozama Pletikosa će izbivati s terena oko šest mjeseci

Informacije o ozljedi hrvatski mediji saznali su od Pletikosina menadžera Marka Naletilića:

"Stipe se poskliznuo na treningu i svom težinom je pao na nogu. Otišli su prednji križni ligamenti i meniskus. A sve je bilo dogovoreno s Tottenhamom. Bilo je teško dogovoriti taj posao, ali smo bili uspjeli. Sada sve propada. Kakva šteta", službeni portal HNS-a prenosi izjavu Marka Naletilića.

Tijekom dana s Pletikosim su stupili u kontakt izbornik hrvatske reprezentacije Slaven Bilić i službeni liječnik reprezentacije dr. Jurica Rakić.

"Potvrdili su mi tešku ozljedu koljena. Pletikosa će za nekoliko dana na operaciju, po svoji prilici ići će u München. Oporavak nakon takve operacije traje između tri i šest mjeseci. Vjerujem da će to kod Pletikose trajati što je kraće moguće", kaže dr. Rakić.

Izbornik Bilić sada je na novim mukama, naime morat će odlučiti hoće li za utakmice s Bjelorusijom (5. rujna) i Engleskom (9. rujna) pozvati trećeg vratara. Za sada na dispoziciji ima prvog vratara Vedrana Runju i Danijela Subašića.

Vezane vijesti

Pletikosa: Protiv Irske sam se dokazivao Celticu

Pletikosa: Protiv Irske sam se dokazivao Celticu

U velikom intervjuu za The Scottish Sun vratar hrvatske nogometne reprezentacije Stipe Pletikosa priznao je jedan skriveni motiv koji ga je tjerao da… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika