29.08.2009. / 02:21

Autor: Ivica Medo

Mandžo nasrnuo na Mamića: Nemoj ti meni psovati majku!

Iznerviran lošom igrom svojih pulena protiv Heartsa izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić nakon utakmice navodno je upao u svlačionicu "modrih" i počastio igrače arsenalom psovki

Je li na pomolu kraj idile Zdravka Mamića i Marija Mandžukića?Je li na pomolu kraj idile Zdravka Mamića i Marija Mandžukića?Kako doznaju Sportske novosti na "noge se osovio" samo Mario Mandžukić, koji je time još jednom pokazao da bez obzira na neke svoje "mušice" jedini ima čvrst karakter u trenutačnoj momčadi Dinama, te je odbrusio Mamiću: "Nemoj ti meni psovati majku!"

Budući da se Mamić nije primirio Mandžo je navodno u jednom trenutku krenuo prema izvršnom dopredsjedniku "modrih", no fizički sukob spriječili su ostali igrači.

Trener Dinama Krunoslav Jurčić navodno je u cijeloj pomutnji koja je vladala u svlačionici Dinama u Edinburghu ponudio svoju ostavku.

Priča ide dalje, pa Jutarnji list donosi dodatak na cijelu priču i iz svojih izvora doznaje kako je Mamić i u poluvremenu ušao u svlačionicu te je tom prilikom verbalno napao Sammira.

"Sammire, van iz momčadi. Kako te nije sram tako se odnositi prema Dinamovom dresu!" navodno je Mamić zaurlao na Brazilca kojeg je sam doveo u Dinamo i za kojeg je tvrdio da je veliki potencijal.

Međutim, trener Jurčić nije izvadio Sammira iz igre u drugom poluvremenu na što je Mamić navodno izjavio u svečanoj loži:

"Mene ovdje nitko ne uvažava, mogu se jedino ubiti..."

Vezane vijesti

Mamić i Gobac žele vlast nad 143 milijuna kuna

Mamić i Gobac žele vlast nad 143 milijuna kuna

Zdravku Mamiću nije ovih tjedana jedina briga postavljanje nove vlasti u Hrvatski nogometni savez. Medijski manje zanimljiv, ali financijski bitan,… Više

Komentari

registracija
27/8/09

Lujo1, 31.08.09. 23:38

"Mene ovdje nitko ne uvažava, mogu se jedino ubiti..." kad već do sada nisi učini to što prije lopino!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika