29.08.2009. / 18:02

Autor: Ivica Medo

Ozlijedio se Luka Modrić; četvrta pobjeda Tottenhama u nizu

U 50. minuti utakmice 4. kola Premiershipa između Tottenhama i Birmingham Cityja ozlijedio se hrvatski reprezentativac Luka Modrić nakon jednog duela s Lee Bowyerom

Luka Modrić i Stuart Parnaby u dueluLuka Modrić i Stuart Parnaby u dueluModrić je dobio jak udarac u list desne noge, no još uvijek se ne zna koliko je ozlijeda teška. Liječnici Tottenhama obavljaju potrebne pretrage i uskoro će se znati hoće li Modrić biti spreman do kvalifikacijskog susreta Hrvatske s Bjelorusijom 5. rujna na Maksimiru.

Inače, Tottenham je pobijedio 2:1, a pobjednički pogodak za momčad s White Hart Lanea postigao je Lennon u 4. minuti sudačke nadoknade. To je četvrta pobjeda Tottenhama u isto toliko utakmica ovosezonskog Premiershipa.

Ostaje samo kao kuriozitet naglasiti da je i Eduardo teško nastradao u utakmici protiv Birminghama, baš kao i Luka Modrić.

Spomenuti Bowyer je mogao postati potpuni "krvnik" Tottenhama jer je samo tri minute nakon pogotka Petera Croucha (koji je ušao u igru umjesto Modrića i bio najbolji igrač domaćina) zabio za 1-1.

I dok je prolazila sudačka nadoknada na White Hart Laneu Aaron Lennon je majstorski okončao posljednju akciju na utakmici, te je s petnaestak metara pogodio bliži kut suparničkih vratiju za nova tri boda Tottenhama.

Vedran Ćorluka je odigrao svih 90 minuta za Tottenham.

Blackburn i West Ham su odigrali utakmicu bez pogodaka, makar je s obje strane upućeno čak 32 udarca. No, Robinson s domaće strane i Green s gostujuće nisu morali odlaziti u svoju mrežu po niti jednu loptu, a za domaćina je završnicu susreta odigrao i hrvatski nogometaš Nikola Kalinić.

Ušao je donedavni igrač Hajduka u igru u 75. minuti umjesto Robertsa.

Liverpool je gubio 1-0 i 2-1 kod Boltona, ali su ipak kraj utakmice dočekali zadovoljni. Pobijedili su 3-2 nakon pogodaka Torresa u 56. i Gerrarda u 83. minuti, ali im je u svemu pomogao i crveni karton domaćeg igrača Davisa u 54. minuti (drugi žuti).

Derbi utakmicu ovog kola odigrat će na Old Traffordu nogometaši Manchester Uniteda i Arsenala u nastavku subotnjeg programa. Utakmica je na rasporedu u 18.15 sati.

Premiership, 4. kolo:

Tottennham - Birmingham 2-1 (Crouch 72, Lennon 90+5 / Bowyer 75)

Bolton - Liverpool 2-3 (Davies 33, Cohen 47 / Johnson 41, Torres 56, Gerrard 83)

Blackburn - West Ham 0-0

Wolverhampton - Hull City 1-1 (Stearman 46 / Geovanni 3)

Stoke - Sunderland 1-0 (Kitson 43)

Chelsea - Burnley 3-0 (Anelka 45, Ballack 47, A. Cole 52)

Manchester United - Arsenal (kasnije)
Redoslijed: 1. Chelsea 12, 2. Tottenham 12, 3. Stoke 7, 4. Arsenal 6 (-2), 5. Manchester United 6 (-1), 6. Manchester City 6 (-2), 7. Liverpool 6...

Vezane vijesti

Real spreman platiti 30 milijuna funti za Modrića

Real spreman platiti 30 milijuna funti za Modrića

Španjolski prvak Real Madrid spreman je platiti Tottenhamu 30 milijuna funti za hrvatskog veznog nogometaša Luku Modrića, navodi u petak Daily… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika