29.08.2009. / 22:47

Autor: Ivica Medo

Edoardo Reja: Ibričić je Panenkom pokazao sigurnost, a Anas je stvarno dobar igrač

Edoardo Reja debitirao je pred poljudskim tribinama pobjedom, a Hajduk je protiv Lokomotive tek u 6. kolu 1. HNL došao do prve pobjede u sezoni Panenkom Senijada Ibričića

Edoardo Reja, trener HajdukaEdoardo Reja, trener Hajduka"Bilo je teško, više zbog trenutka u kojem se Hajduk nalazi. Odigrali smo dobro sat vremena, ali utakmica traje 90 minuta i da nam je bio neki moćniji protivnik bilo bi problema. Ovako je Lokomotiva imala samo jednu šansu u 90. minuti. Želio bih istaknuti da smo ovom pobjedom vratili moral momčadi", službeni portal Hajduka prenio je izjavu Reje nakon utakmice s Lokomotivom.

Reja je upozorio na akutni problem Hajduk u posljednjih nekoliko sezona, a to je realizacija:
"Mi smo se ispromašivali u prvom poluvremenu, propustili smo šest-sedam prigoda i morali smo prije zaključiti ovaj susret. No tri boda su tri boda i to je sada najvažnije", tvrdi Reja.

Poljud je večeras doživio Panenku u izvedbi Senijada Ibričića, a što o takvom izvođenju jedanaesteraca misli talijanski stručnjak:
"Bolje poznajete Ibričića nego ja, a način na koji je zapucao penal pokazuje da je siguran u sebe. Da je pun samopouzdanja i bitno je da to prenese na našu momčad. Anas je, pak, pokazao da je talentiran, stvarno je dobar igrač", zaključio je Reja.

Ibričić: Publika me ponijela

Ibričić je donio pobjedu Hajduku kojom bi Splićani trebali krenuti u bolje sutra.

"Nadamo se da je od danas krenuo jedan novi Hajduk. Borili smo se, stvarali prigode, gol nas nikako nije htio...", izjavio je Ibričić dodavši da nije lako igrati pod pritiskom kakav je trenutačno na igračima Hajduka.

Ibričić je izveo jedanaesterac u maniri najvećih majstora, no Panenka je vrlo riskantan udarac a situacija nije bila za poigravanje. Da nije prošla tko zna kako bi sve završilo, a Ibričić bi bio sigurno označen kao glavni krivac.

"Publika mi je skandirala ime, ponijelo me, vidio sam da se vratar ranije 'bacio' u jednu stranu, lagano sam gurnuo loptu u mrežu", objasnio je Ibričić koji zbog tri žuta kartona neće moći nastupiti u 7. kolu protiv Varteksa u Varaždinu, a bit će odsutan i s mini-priprema zbog nastupa za BiH reprezentaciju.

Vezane vijesti

Vijećnici SDP-a i HNS-a neće dopustiti da Hajduk nestane

Vijećnici SDP-a i HNS-a neće dopustiti da Hajduk nestane

Vijećnici SDP-a i HNS-a u splitskome Gradskom vijeću na današnjoj su zajedničkoj konferenciji za novinare optužili gradsku vlast i sadašnju upravu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika