30.08.2009. / 19:00

Autor: Anamarija Kronast

Dolores Lambaša se hvali: U 6 mjeseci zaradila sam 65 tisuća eura

Mislite li da je gumici poput mene potrebno biti s nekim zbog novca? I mislite li da,ako je tako, ne bih isti tren našla nekog uistinu bogatog i čak to i priznala ? Što bi me priječilo?, pita se glumica koja duševne boli liječi u naručju Josipa Radeljaka

Dolores LambašaDolores LambašaU najnovijem tekstu objavljenom na svom blogu Dolores Lambaša se, u pravoj maniri svog sadašnjeg ljubavnika Josipa Radeljaka, odlučila obračunati s, kako kaže, medijskim teroristima.

Poput ekipe celeba koji dane provode na Hvaru, u očekivanju novinara koji bi objavili njihovu "romantičnu ljetnu priču", a kasnije se zgražaju kako "nigdje nemaju mira", i Lambaša je ljuta na pripadnike sedme sile. Još nedavno im je na Dikanovoj jahti pozirala u toplesu, no odjednom je promijenila stav.

Ljuta je na medijske napise u kojima ju se proglašava sponzorušom pa je odlučila s cijelim svijetom (nadamo se i s poreznicima, ipak je kriza) podijeliti koliko je novaca zaradila:

"U proteklih 14 mjeseci zaradila sam 65 tisuća eura. Mislite li da je gumici poput mene potrebno biti s nekim zbog novca? I mislite li da,ako je tako, ne bih isti tren našla nekog uistinu bogatog i čak to i priznala ? Što bi me priječilo? Ipak, danas se, zbog medijskog terora- moram doslovno kriti na ulici zbog nasrtaja novinara koji tako priprosto i sramno moraju pisati da ih je i meni žao ", piše Dolores prozivajući pritom neke novinare. Jer, oni su dobri samo ako o njoj pišu pozitivno.

Vezane vijesti

Linić zadužio Hrvatsku za 768 milijuna kuna

Linić zadužio Hrvatsku za 768 milijuna kuna

Ministarstvo financija se na današnjim aukcijama trezorskih zapisa zadužilo za više od 768 milijuna kuna.Održane su aukcije trezorskih zapisa u… Više

Komentari

registracija
27/7/09

columbo, 30.08.09. 19:48

Zarada ce se nadalje usporiti, jer Dikan mora misliti i na sebe. Viagra kosta...


registracija
27/8/09

Lujo1, 30.08.09. 23:01

Nekada su ovakve cure zvali kurve, a danas ih zovemo sponzoruše. Ova kokoš je osim sponzoruše još i glupava. Umjesto da se sakrije u mišju rupu i pokuša opelješiti ovog starog boles nika dikana u tišini ona diže prašinu na sve strane i očekuje valjda neku satisfakciju (ne znam od koga). Hajd mala kurvi*e pazi da i ti ne izletiš iz stana tog starog perverznjaka bez gača ko i ona prethodna kurvi*a vlatka.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika