31.08.2009. / 10:30

Autor: Anđelka Subašić

Tjedna astroprognoza: Premijerka će objasniti ministru Milinoviću “tko je glavni”

Premijerka će osobno morati intervanirati u zaštiti prava žena. Racionalno će staviti do znanja ministru zdravstva tko je glavni u vladi i morati će ''spašavati'' njegove nepromišljene izjave u javnosti

Anđelka SubašićAnđelka SubašićPrvi tjedan mjeseca rujna relativno je miran u odnosu na kasnije. Jedino će ljudi biti užurbani. Na redu su obiteljske teme, računanje troškova. U medijima će biti obilje statističkih podataka koji će biti predmet rasprava i svađa. U politici ponovno je naglašena domoljubna retorika.

Nedostajati će obzirnosti i diplomatičnosti. Obiteljske grube svađe i razlazi svakodnevno će nas upozoravati na društvene devijacije i lošu socijalnu svijest. Nemilosrdan je odnos onih koji imaju političku i ekonomsku moć spram neposlušnih pojedinaca i grupa.

Medijski natpisi komplicirati će ionako lošu komunikaciju autoriteta. Niti na međunarodnom planu nije bolje. Neprimjerene izjave pogoršati će već narušene diplomatske odnose i vraćati će stvari unazad.
Premijerka će osobno morati intervanirati u zaštiti prava žena.

Racionalno će staviti do znanja ministru zdravstva tko je glavni u vladi i morati će ''spašavati'' njegove nepromišljene izjave u javnosti.

U svijetu će ljubavna priča završiti na sudu sa zahtjevom za basnoslovnu odštetu. Filmska industrija biti će u centu pozornosti sa skandalima i bankrotima slavnih pojedinaca.

Vezane vijesti

Tjedna astroprognoza: Prosvjedi će se nastaviti, slijede nova poskupljenja

Tjedna astroprognoza: Prosvjedi će se nastaviti, slijede nova poskupljenja

Nekoliko planeta započinje novi ciklus ekliptike: Merkur, Sunce, Venera i Uran. Vrijeme se mijenja i postaje tipično proljetno-promjenljivo. Nagle… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika