30.08.2009. / 23:00

Autor: Jelena Badovinac

Ivana Husar Mlinac: Djeca su me oplemenila

Pjevačica je dugu kosu skratila je do ispod uha, a vidljivi su bili kilogrami koje još nije uspjela skinuti nakon rođenja svojeg drugog sina Tome. Rekla je kako je isto tako bilo i s prvim sinom Andrijom Jonom, a linija ju nimalo ne brine jer zna da će se brzo vratiti na staro

Ivana Husar MlinacIvana Husar MlinacIvana Husar Mlinac, bivša pjevačica grupe Divas, a danas glazbenica sa solo karijerom, proteklog je vikenda po treći put nastupila na Runjićevim večerima u Splitu. Dok je prilazila mojem stolu za dogovoreni intervju, umalo je nisam prepoznala. Svoju dugu kosu skratila je do ispod uha, a vidljivi su bili kilogrami koje još nije uspjela skinuti nakon rođenja svojeg drugog sina Tome.

Rekla mi je kako je isto tako bilo i s prvim sinom Andrijom Jonom koji danas ima tri godine, no da se ne brine jer zna da će se vrlo brzo vratiti na staru težinu. Tijekom intervjua pridružio nam se i njezin suprug Nino Mlinac s kojim je u braku već pet godina.

EXTRA: Na Runjićevim večerima sudjelujete već treći put. Jeste li poznavali pokojnog Zdenka Runjića?
- Poznavali smo se vrlo kratko, no vrlo intenzivno. Tri puta smo se sreli, prvi put još u Opatiji na prvim večerima. S grupom Divas pjevala sam pjesmu "Moja jube" i on je bio vrlo skeptičan prema tome jer sam ga molila da mi ustupi note klasičnog klapskog aranžmana. Nama je kasnije bila velika želja da tu pjesmu izvedemo upravo tako. To je njemu ujedno bila i jedna od najdražih pjesama. Dan prije nego što je umro izvele smo je s Oliverom Dragojevićem na koncertu u Lisinskom. Taj dan mu je bio rođendan. Takve se stvari urezuju u srce. (Snimio: Mario Strmotić, Prostor: Hotel Lav le Meridien, Odjeća: crna haljina i crno bijela: studio Arileo, Ruđera Boškovića 13, pojas i hlače MAK, Ruđera Boškovića 7, haljina zelena, Amarie, Zagreb, Nakit: Martiiren, Split)

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

U SAD-u je bucmasto dijete još uvijek ideal

U SAD-u je bucmasto dijete još uvijek ideal

Majke bucmaste djece često pogrešno misle da njihova djeca imaju normalnu tjelesnu težinu, a majke male djece normalne tjelesne težine misle da bi se… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika