30.08.2009. / 23:00

Autor: Branka Prica

Ivana Brkljačić: Istina je da sam ponovno sama

Za intervju nije imala mnogo vremena, ali je bila maksimalno iskrena, a na pitanja o ljubavi odgovarala je uz suzne oči kojima je dala do znanja koliko je trenutačno ta tema za nju osjetljiva

Ivana BrkljačićIvana BrkljačićBacačica kladiva Ivana Brkljačić ove je godine postala direktorica "Hanžeka", atletskog Grand Prix mitinga koji u Zagrebu započinje ovoga ponedjeljka. Promatrajući je u uredu na drugom katu hotela Westin kako u isto vrijeme unosi neke podatke u računalo, razgovara na mobitel sa svojim suradnicima o akreditacijama za sponzore turnira, o izvođačima građevinskih radova koje je hitno trebalo pronaći da bi nešto sazidali, pa čak i o hostesama, shvatila sam da je Ivana Brkljačić vrlo organizirana, snalažljiva i energična te da sa svojim suradnicima brine o ključnim stvarima, ali i o sitnicama.

Za intervju nije imala mnogo vremena, ali je bila maksimalno iskrena, a na pitanja o ljubavi odgovarala je uz suzne oči kojima je dala do znanja koliko je trenutačno ta tema za nju osjetljiva.

EXTRA: Kako se osjećate pred početak Hanžeka, jeste li nervozni?
- Nisam nervozna nego uzbuđena. Znam da će biti sve super.
EXTRA: Kako to da ste prihvatili funkciju direktorice?
- Predložio me Hrvatski atletski savez s obzirom na to da zbog ozljede ne mogu trenirati. Meni je sport jako puno pružio i drago mi je da ove godine ja mogu pomoći u organizaciji. Pomogao mi je i Grad Zagreb, pa je ovo moj način da se barem malo odužim i Gradu Zagrebu i atletici, ujedno s ciljem da ovaj događaj bude još bolji i ljepši. Hanžek se organizira već godinama i njegova organizacija je funkcionirala i prije mene, ali sam unijela nekoliko svojih novina. Tako smo za vikend imali mnoštvo promotivnih događanja i nagradnih igara, poznate osobe bacale su kuglu, a doći će nam i brojne sportske zvijezde, čak 56 osvajača medalja sa Svjetskog prvenstva u Berlinu, kao i s Olimpijskih igara prošle godine.

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

"Petorka" uskoro raskida vladajuću koaliciju u BiH?

"Petorka" uskoro raskida vladajuću koaliciju u BiH?

Pet od šest političkih stranaka koje čine vladajuću koaliciju u Bosni i Hercegovini priprema se pokrenuti mjere kojima bi Stranku demokratske akcije… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika