31.08.2009. / 13:29

Autor: Andrea Belin

Nakon svađe je slađe: 3 sigurna načina da seks ponovno bude kao na početku

Da bi probudili strasti jednostavno moraju u spavaću sobu unijeti novitete. Ako ne želite isprobavati nove poze, pokušajte se barem seksati na nekom drugom mjestu

Strast se može vratitiStrast se može vratitiUnatoč tome što smatramo da su baš naše seksualne tehnike koje inače prakticiramo najbolje, uvijek postoji nešto novo i bolje što može poboljšati zabavu u krevetu. Da bi doživjeli orgazam ne morate trošiti novac na skupocjeno rublje. U postelju trebate samo unijeti više emocija i uspjeh je zagarantiran!

Prepustite se
Iako to ne žele priznati, većina parova koji su u dugim vezama nakon nekog vremena nije zadovoljni seksualnim životom. Da bi probudili strasti jednostavno moraju u spavaću sobu unijeti novitete. Ako ne želite isprobavati nove poze, pokušajte se barem seksati na nekom drugom mjestu. Ukoliko ste ipak najopušteniji u krevetu, potpuno se posvetite seksualnom činu i nemojte razmišljati o drugim stvarima. Lezite u krevet i prepustite se partneru u potpunosti. Spontanost je jedan od glavnih aduta savršenog seksa. Jeste li platili račun za struju ili telefon razmišljati ćete kasnije.

Pronađite zajednički jezik
Nakon nekog vremena partneri se zbog poslovnih obaveza ili djece udalje jedno od drugoga. Manjak komunikacije rezultira i sve lošijim seksom. U većini slučajeva žene kako bi se približile svojoj boljoj polovici, forsiraju spolne odnose. Naravno, ni u krevetu tada ne mogu naći zajednički jezik. Dakle, ako želite odnos kakav ste imali na početku veze, najprije s partnerom riješite nesuglasice, a tek onda se uputite u spavaću sobu. Pri tome ne zaboravite da je "nakon svađe slađe".

Nemojte se opterećivati
Prevelika očekivanja u krevetu izazivaju dodatne frustracije. Ako vam je orgazam jedini cilj kojem težite tijekom odnosa, velike su šanse da nećete doživjeti taj čarobni trenutak. No, kada legnete u postelju bez opterećenja, šanse da se napokon iz nje dignete sretni i zadovoljni su velike. Vodite ljubav neplanski i nemojte svaki put od partnera očekivati nemoguće.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika