01.09.2009. / 12:04

Autor: Andrea Belin

Znak po znak: Horoskop otkriva vara li vas

Svaki znak zodijaka otkriti će vam kako se ponaša preljubnik, a istovremeno ćete znati kako će se ponašati ako odlučite prekinuti vezu


Možda prevaru možete i spriječitiMožda prevaru možete i spriječitiŽelite li biti sto posto sigurni da je muškarac s kojim ste u vezi samo vaš, odgovor možete potražiti u zvijezdama. Svaki znak zodijaka otkriti će vam kako se ponaša preljubnik, a istovremeno ćete znati kako će se ponašati ako odlučite prekinuti vezu. Jarčevi su zasigruni najbolji izbor jer im je vjernost najjača vrlina. Saznajte kako vara ostalih jedanaest znakova Zodijaka!

Ovan
Muškarcu rođenom u znaku ovna ne smijete vjerovati ni kada vas gleda u oči i kune se da govori istinu. Upravo zbog toga nikada ne možete sa sigurnošću tvrditi da vam je vjeran. Ako primjetite da sve više vremena provodi u teretani, može vam biti jasno da zateže mišiće iz samo jednog razloga.
Tek kada odlučite raskinuti vezu, shvatiti ćete je li mu ikada bilo stalo do vas. Ukoliko vas preklinje da mu se vratite, možda bi ipak trebali razmisliti o tome.

Bik
Bikovi su uglavnom iskreni i ne mogu duže vrijeme sjediti na dvije stolice. Ukoliko mu se zalomi da vas je prevario, vrlo brzo će se odati. Možda bi mu ipak trebali oprostiti preljub jer će vam dokazati da ste vi jedina žena na svijetu koju želi imati pored sebe.

Blizanci
Preljub je najlakše oprostiti blizancima, međutim s njim nikada niste sigurni da se prevara neće ponoviti. Kada ga na kraju odlučite ostaviti, učiniti će sve da vam se vrati.

Rak
Rakovi uistinu rijetko varaju svoje partnerice. Ako im se ipak zalomi da vas prevari, kad tad će se pokajati zbog toga. On neće razmišljati o prekidu sve dok vi ne pokrenete raspravu na tu temu. Muškarci rođeni u ovom znaku teško podnose prekide. Nemojte se začuditi kada vam u takvoj situaciji počne prijetiti samoubojstvom.

Lav
Lavovi vole mamiti poglede pripadnica nježnijeg spola čak i kada su u vezi, ali sve ostane na eventualno nekom prijateljskom razgovoru. No, ako vam odjednom počne dijeliti komplimente i kupovati poklone bez ikakvog povoda, sve upućuje na prevaru. Ako primjeti da ga pokušavate ostaviti, budite sigurni da će on to učiniti prije vas.

Djevica
Ako mu se slučajno dogodi da legne u postelju s drugom ženom, drugi dan toga se neće ni sjećati. No, ukoliko se zaljubi u drugu ženu, vrlo brzo će vas ostaviti. Raskinuti će s vama bez imalo grižnje savjesti.

Vaga
Da muškarac rođen u znaku vage ima drugu najlakše ćete shvatiti ako telefonske razgovore obavlja u drugoj prostoriji. Ako na njegovoj košulji osjetite miris ženskog parfema sve će vam biti jasno. Prekid veze vage podnose mirno.

Škorpion
Škorpioni su uglavnom vjerni partneri. Prevariti će vas samo u slučaju da vi to odobravate. Nakon prekida ostatite ćete u jako dobrim odnosima, a velike su šanse da ćete ponovno biti u vezi.

Strijelac
Nikada nećete saznati da je strijelac bio u postelji s drugom ženom. U takvo što nećete nikada ni posumnjati jer će vam cijelo vrijeme obećavati vjernost. Ukoliko odlučite prekinuti vezu, svim silama će se pokušati vratiti.

Jarac
Jarčevi nikada ne varaju svoje partnerice. Cijelo vrijeme možete biti sigurni da je u potpunosti samo vaš.
Iako to ne pokazuju, jarčevi jako teško podnose prekid.

Vodenjak
Ako sumnjate na prevaru nećete dugo istraživati jer ćete ga brzo uloviti u laži. Kada ga odlučite ostaviti, nakon tri dana nemojte se iznenaditi buketu ruža.

Ribe
Iz njegovih usta nikada nećete saznati da vas je prevario. No, nemojte se iznenaditi ako vam se na vratima pojavi preljubnica da riješite zamršenu situaciju. Prekid neće podnijeti teško jer zna da se ima kome izjadati.

Vezane vijesti

Bujna mašta proroka i za 2012.

Bujna mašta proroka i za 2012.

Ali kod proročanstva je recept jednostavan: što nerazumljivije to bolje, jer se tada može kriviti loše tumačenje. Još u Antici se rijetko poduzimao… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika