02.09.2009. / 09:00

Autor: Andrea Belin

10 trikova za seks koji ćete zauvijek pamtiti

Mali trikovi poput masaže ili nekoliko kockica leda prije samog seksualnog čina pomoći će vam da partnera doslovno zaljepite na krevet iz kojeg se neće dizati nekoliko sati

Uvijek možete naučiti nešto novoUvijek možete naučiti nešto novoKako bi probudili uspavale strasti i partnera natjerali u spavaću sobu nisu vam potrebne dugotrajne rasprave o toj temi ili višesatno slanje zavodljivih mms poruka. Mali trikovi poput masaže ili nekoliko kockica leda prije samog seksualnog čina pomoći će vam da partnera doslovno zaljepite na krevet iz kojeg se neće dizati nekoliko sati, naravno, zajedno s vama!

Kratka masaža
Nekoliko minuta masiranja probuditi će seksualnu želju. Ukoliko u masažu uključito neki afrodizijak, primjerice čokoladu, vaniliju ili nešto treće, uspjeh je zagarantiran. Posebnu pažnju posvetite partnerovim erogenim zonama.

Komunikacija
Da bi seksualna igra završila zadovoljavajuće o toj temi ne morate puno razgovarati. Trebate samo iznijeti svoje želje. Vjerujemo da ste partneru objasnili što vas najviše uzbuđuje. Ukoliko je zaboravio na vaše erogene zone rukom ga odvedite na pravi put.

Vodite ljubav cijelim tijelom
Za vrijeme seksualnog odnosa često se usredotočimo na samo genitalije što je potpuno pogrešno. Tijelo gotovo svake osobe obiluje erogenim zonama koje za vrijeme spolnog odnosa ne smijemo zanemariti.
Dakle, vodite ljubav cijelim tijelom i erogene zone istražujte zajedno s partnerom.

Oralni seks
Orgazam ne garantira samo seks. Ovaj čarobni trenutak možete osjetiti ako se zadovoljavate oralno. Jezikom istražite partnerovo tijelo, a nakon toga zemijenite uloge.

Maštanje
Najbolje seksualno iskustvo doživjeti ćete ako svoje seksualne fantazije podijelite s partnerom. Naravno nemojte mu otkritit ako maštate da se seksate s nekim drugim muškarcem.

Izađite iz kreveta
Za sva vremena zapamtite da krevet nije jedino mjesto na kojem se možete seksati. Okrenite se u svoja četiri zida i sigurni smo da ćete pronaći mjesto na kojem bi se mogli zabavljati već sljedeći put.

Upalite svjetla
Ako se u većini slučajeva seksate po mraku, za promjenu upalite svijetla. Ukoliko seksualnu zabavu prakticirate pod svijetlom, ugasite ga. Male promjene garantiraju nezaboravno seksualno iskustvo.

Led
Osim što će vas u ovim vrućim ljetnim mjesecima ohladiti, kockice leda mogu probuditi i seksualnu želju. Ledom najprije rashladite usne, a zatim se prebacite na partnerovo tijelo.

Bez orgazma
Sljedeći put kada ćete leći s partnerov u krevet nemojte cijelo vrijeme razmišljati o orgazmu. Na taj način u glavi nastaje pritisak koji vam ne dozvoljava da se potpuno opustite.

Bez kritika
Ako ne želite u krevetu doživjeti dodatne frustracije nikada nemojte prigovarati partneru. Kada vam nešto ne odgovara objasnite mu i sigurni smo da ćete se sljedeći put ugodno iznenaditi.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika