02.09.2009. / 10:54

Autor: Anamarija Kronast

Bračne vode: Severina kupila vjenčanicu, svadba krajem godine

Dizajner Zvonko Marković pjevačici je napravio nekoliko haljina za nastup, a u jednoj se odlučila i udati

Severina je kupila vjenčanicuSeverina je kupila vjenčanicuSeverina Vučković konačno bi mogla stati pred oltar i izgovoriti sudbonosno da, javljaju srpski mediji.
Naime, zgodna Splićanka ne odlazi u shopping u Milano ili Pariz jer joj je Beograd puno bliže, a tamo se oduševila kreacijama dizajnera Zvonka Markovića. Naime, on joj je napravio nekoliko haljina za nastup, a u jednoj se odlučila i udati.

-Vjenčanica je u početku bila haljina namijenjena za nastup. Ali, kada ju je Severina probala i vidjela kako joj stoji, odlučila je da u njoj izgovori sudbonosno "da". Samo je uzviknula: "Ovo je ta haljina, ovo će biti moja vjenčanica" - rekao je za "Blic" popularni kreator Zvonko Marković i objašnjava da je vjenčanica sada na skrivenom mjestu, daleko od očiju javnosti.

Svadba bi, prema pisanju istog izvora, trebala biti do kraja godine. Severina i njezin zaručnik Slavko Šainović nisu komentirali te napise.

Vezane vijesti

Veliki poklon fanovima povodom rođendana

Veliki poklon fanovima povodom rođendana

"Na kraju 30-ih... Ja sam ipak samo vaša, vama pripadam i ovu i sve ove godine... Kad sam bila tužna, vi ste me tješili svojim pljeskom i voljeli… Više

Komentari

registracija
15/3/08

Sandzo, 02.09.09. 11:46

ne srljaj Seve, zivot je pred tobom..


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika