04.09.2009. / 12:25

Autor: Andrea Belin

3 stvarno učinkovita načina da produljite orgazam

Uz neke preinake u seksualnom odnosu onaj čaroban trenutak može se činiti kao vječnost, a za to se morate samo malo potruditi. Pokušajte!

Orgazam se može produžitiOrgazam se može produžitiZnanstvenici su izračunali da, u prosjeku, svaka žena koja ima relativno bogat seksualni život doživljava orgazam koji traje otprilike četrdeset i pet sekundi tjedno. Ovaj podatak dokazuje da nije nikakvo čudo što se većina žena nakon zabave pod plahtama osjeća prevarenima. No, uz neke preinake u seksualnom odnosu onaj čaroban trenutak može se činiti kao vječnost. Nudimo vam nekoliko savjeta kako začiniti spolni odnos da bi orgazam trajao satima!

Pozitivne misli
Da bi u seksu uživali u potpunosti najprije morate srediti misli. U krevetu zaboravite na celulit i ostale nedostatke na tijelu. Prepustite se užitku i zaboravite na osjećaj srama. Kada s partnerom legnete u krevet neka vam jedini cilj ne bude orgazam jer su velike šanse da ga nećete doživjeti.

Upoznavanje tijela
Potpuni užitak osjetiti ćete tek kada saznate što vas najviše uzbuđuje. Tijelo možete upoznavati bez prisutnosti partnera. Otkrijte koji pokreti, kakav pritisak i brzina vam najviše odgovaraju. I sami možete milovati svoje genitalije kako bi mu sljedeći put znali reći na koji dio vašeg tijela mora obratiti pažnju.

Stezanje mišića
Koliko god vam to zvučalo čudno, da bi seks bio zadovoljavajući potrebno je prakticirati neke vježbe. Pri tome se ne misli da morate nekoliko sati provesti na pokretnoj traci ili mjesecima raditi trbušnjake. Seksualne vježbe ne iscrpljuju već produžuju osjećaj zadovoljstva. Za vrijeme seksa kada osjetite da se bliži vrhunac, stegnite mišiće zdjelice i onaj čaroban trenutak kojeg priželjkujete će potrajati duže. Ne zaboravite da u tom trenutku morate duboko disati.

Još nekoliko savjeta!

1. Seksajte se onih dana u mjesecu kada ste za seks najviše raspoloženi te kada vam ne treba dugo da postignete maksimum seksualnog užitka.
2. Alkohol negativno utječe na tjelesne funkcije pa ukoliko se seksate pod utjecajem alkohola šanse da doživite orgazam su jako male.
3. Kada doživite orgazam ne morate se istig trenutka dići iz kreveta. Ako se u potpunosti prepustite postoji mogućnost da doživite nekoliko vrhunaca za redom.

Vezane vijesti

Letite Quantasom i saznajte više o ženskom orgazmu

Letite Quantasom i saznajte više o ženskom orgazmu

Da bi privukla što više putnika na svojim letovima, australska zrakoplovna tvrtka Qantas nudi svojim klijentima mogućnost izbora programa koji… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika