04.09.2009. / 17:00

Autor: Andrea Belin

Test: 7 pitanja na koja morate potvrdno odgovoriti prije braka

Britanski znanstvenici sastavili su jedan zanimljiv test pomoću kojeg kroz neke svakodnevne situacije možete saznati jeste li u vezi sa svojom srodnom dušom

Jeste li vi i partner uistinu srodne dušeJeste li vi i partner uistinu srodne dušeNakon nekoliko mjeseci u vezi kada se strasti slegnu i ne osjećamo leptiriće u želucu, počinjemo se pitati jesmo li izabrali partnera s kojim bi proveli ostatak života.

Upravo zbog toga su britanski znanstvenici sastavili jedan zanimljiv test pomoću kojeg kroz neke svakodnevne situacije možete saznati jeste li u vezi sa svojom srodnom dušom. Ako se međusobno savjetujete i ne živciraju vas njegovi prijatelji velike su šanse da ćete svoju ljubav okruniti brakom!

Jedno drugo često savjetujete?
Žene jednostavno obožavaju muškarce na koje u svakom trenutku mogu računati. Kada imaju problema na poslu najprije će potražiti savjet svoje bolje polovice. Isti je razvoj situacije kada se posvađaju s prijateljicom. Ukoliko ih partner u takvim situacijama uopće ne doživljava, trebali bi se zapitati kako će se ponašati kada problemi budu puno veći.

24 sata provodite zajedno?
U ovom slučaju ne misli se da se vi i vaš partner nikada ne smijete fizički razdvajati. Važno je da kada i niste zajedno osjećate emocionalnu povezanost. Psiholozi tvrde da je "nevidljiva povezanost" iskreniji pokazatelj koliko ste zapravo prisni s partnerom.

Poštujete njegove prijatelje?
Ako vam ne smetaju njegovi prijatelji, a isto takvo mišljenje ima on o vašim prijateljicama, vi ste korak do uspjeha. Ako preferirate njegove prijatelje i članove, obitelji ma koliko god se oni razlikovali od vas, to je znak da ste prihvatili mane i vrline osobe s kojom ste u vezi.

Još uvijek osjećate strast?
Iako ste zajedno duže vrijeme i još uvijek jednako uživate u spavaćoj sobi, ovaj odnos bi mogao potrajati duže vrijeme. Seks je najvažniji čimbenik u vezi i ako svaki put s nestrpljenjm iščekujete njegov zagrljaj, budite sigurni da ćete s tim čovjekom provesti ostatak života.

Koliki vam je prag tolerancije?
Prije nego izgovorite sudbonosno "da" pokušajte se prisjetiti postoji li koja sitnica koja vam smeta kod partnera? Ako do sada niste prihvatili sve njegove mane, teško ćete uspjeti kada uplovite u bračnu luku.

Planirate li zajedno?
Kada razgovarate o kupnji stana koji ćete otplaćivati tridesetak godina, ne osjećate nikakav strah niti nesigurnost? Ukoliko je odgovor pozitivan, sigurni smo da ste stvoreni jedno za drugo.

Ne razmišljate o prošlost?
Ukoliko se ne sjećate kada ste posljednji put razmišljali o bivšim vezama, vi ste zaista pronašli muškarca koji vam odgovara. Ako sadašnjeg partnera ne uspoređujete s bivšim, to je dokaz da ste uistinu sretno zaljubljeni.

Vezane vijesti

Jovanović: Nitko od učenika neće biti oštećen

Jovanović: Nitko od učenika neće biti oštećen

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović poručio je danas da ni jedan učenik koji je izišao na državnu maturu neće biti oštećen te da… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika