06.09.2009. / 23:00

Autor: Branka Prica

Ines Preindl: Majčinstvo me potpuno promijenilo

Voditeljica je sa suprugom Krešimirom Radišićem i njihovim sinčićem Vitom provela je drugačiji godišnji odmor nego do sad: smiren, obiteljski i bez cjelonoćnih zabava. Boravili su u svojoj vikendici na otoku Krku, te su dio vremena proveli s prijateljima na brodu u potrazi za slikovitim uvalama

Ines Preindl s obitelji na ljetovanjuInes Preindl s obitelji na ljetovanjuVoditeljica Ines Preindl Radišić prošloga se tjedna vratila s ljetovanja, pa ponovno radi kao voditeljica u HTV-ovoj emisiji "Dobro jutro, Hrvatska". Sa suprugom Krešimirom Radišićem i njihovim sinčićem Vitom provela je drugačiji godišnji odmor nego do sad: smiren, obiteljski i bez cjelonoćnih zabava.

Boravili su u svojoj vikendici na otoku Krku, te su dio vremena proveli s prijateljima na brodu u potrazi za slikovitim uvalama.

"Majčinstvo me promijenilo. Mirnija sam, ne mogu me uzrujati neke stvari koje su me prije pogađale, vesele me sitnice, a najviše me zabavlja provoditi vrijeme s mužem i sinom. Drago mi je da Vito obožava more pa smo imali aktivno i nezaboravno ljeto", ispričala je.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Želite bebu? Jedite ribu!

Želite bebu? Jedite ribu!

Da je kvaliteta spermija kod muškaraca koji jedu puno zasićenih masnoća znatno manja od pripadnika jačeg spola koji, primjerice često konzumiraju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika