06.09.2009. / 23:00

Autor: Ružica Đukić

Nakon 7 godina Doris Dragović izdaje novi album

Riječ je o zaista intrigantnoj osobi, ženi mediteranske ljepote i izuzetnih vokalnih sposobnosti koja je nakon što je godinama svojim pjevanjem punila najveće koncertne dvorane i koja je od strane svoje publike bila obožavana, gotovo preko noći izgubila sav svoj zvjezdani status

Doris je s glazbene scene nestala gotovo preko noćiDoris je s glazbene scene nestala gotovo preko noćiNekadašnja velika glazbenica Jugoslavije, a potom i Hrvatske, danas četrdesetosmogodišnja Splićanka Doris Dragović izdaje novi album.

Većinu pjesama za taj je album napisao Ivan Huljić, sin skladatelja Tonča Huljića i klavijaturist skupine Magazin, a kako je izjavio, cd bi se u prodaji trebao naći već ove jeseni.

"Tetu Doris znam godinama, izuzetno je cijenim i kao pjevačicu i kao osobu. Kada sam se počeo baviti pisanjem skladbi uvijek sam nekako priželjkivao da ona jednog dana pristane otpjevati nešto moje." rekao je Ivan Huljić, autor glazbe za pjesmu 'Svit ne more znat' s kojom je Doris Dragović nastupila na prošlogodišnjem Splitskom festivalu.

Nakon te prve pjesme nastavili su suradnju te su sve pjesme za nadolazeći album već i snimljene.
Možda to i ne bi bio tako veliki povod za priču da Doris Dragović novi album ne izdaje nakon sedam godina pauze tijekom kojih se sasvim povukla iz javnosti te nastupala sasvim rijetko.
Uostalom, riječ je o zaista intrigantnoj osobi, ženi mediteranske ljepote i izuzetnih vokalnih sposobnosti koja je nakon što je godinama svojim pjevanjem punila najveće koncertne dvorane i koja je od strane svoje publike bila obožavana, gotovo preko noći izgubila sav svoj zvjezdani status.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Novi album Michaela Jacksona izlazi već 14. prosinca

Novi album Michaela Jacksona izlazi već 14. prosinca

Novi album ranije neobjavljenih pjesama Michaela Jacksona pojavit će se u prodaji 14. prosinca, objavila je njegova izdavačka kuća Sony. Album će… Više

Komentari

registracija
7/9/09

dule27, 07.09.09. 15:12

Doris vješto dozira svoja pojavljivanja u medijima i nije jedna od onih koji nastoje popratit svaku promociju, premijeru ili domjenak.
Njoj takva reklama nije potrebna jer ona ima svoju vjernu publiku koja joj je odana već godinama tako da je i dan danas obožavana od strane te iste publike.
Ona se u medijima pojavljuje s razlogom, a to je najčešće prilikom promoviranja novog nosača zvuka (kao što je to sada slučaj), najave nekog koncerta i sl.
Morat ću kupiti EXTRU da bi mogao dati konačan komentar na cijeli tekst.


registracija
7/9/09

dule27, 08.09.09. 03:00

Izgleda da je ovaj tekst o Doris ispričan kroz formu priče tj. kronologije njene dosadašnje karijere. Pohvale novinarki koja dosta dobro barata gotovo svim podacima vezanim za Doris.
Moja ocjena: nepristrano, objektivno + zanimljive fotke = 4+


registracija
9/10/07

elvo73, 09.09.09. 16:11

Prava dama i pravi glas, samo je bila je ovisnica o seksu, što je koštalo zdravlja. Valjda se riješila te ovisnosti i ide na stare staze slave.


registracija
11/9/09

Davorko, 11.09.09. 10:02

Otkud ti to da je bila ovisnica o sexu?! Jesi ti spavao s njom! Smiješno!!!
Koliko znam, u dugogodišnjem je braku, ima dijete i ne znam što nekom treba po portalima pisati takve neprovjerene i bezvezne tračeve krijući se iza nekog nadimka, dakle anonimno!?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika