06.09.2009. / 23:00

Autor: Ružica Đukić

Aleksandri Grdić prijeti zatvor zbog veze s narko miljeom

Prije nekoliko godina, prilikom pretresa njezinog automobila, policija je pronašla Praxitene koje je manekenka posjedovala bez recepta te je zbog toga protiv nje pokrenut kazneni postupak, a ovaj puta je situacija puno ozbiljnija

Aleksandra Grdić ponovno je u središtu narko afereAleksandra Grdić ponovno je u središtu narko afereManekenka i bivša Miss Hrvatske Aleksandra Grdić ponovno se našla u središtu skandala, a ovaj put povezuju je s mnogo ozbiljnijim supstancama od Praxitena.

Prije nekoliko godina, prilikom pretresa njezinog automobila, policija je pronašla spomenute tablete koje je manekenka posjedovala bez recepta te je zbog toga protiv nje pokrenut kazneni postupak.

Prošlog je tjedna postala pravomoćna nova optužnica protiv skupine dilera droge, a u cijelom slučaju spominje se i Aleksandra Grdić koja se mora pojaviti kao svjedokinja na suđenju jer je tijekom višemjesečnog policijskog praćenja i prisluškivanja utvrđeno da joj je jedan od optuženih, Edvin Marjanović, nekoliko puta prodao kokain.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Aleksandra Grdić ostavila Juru iz Connecta i vratila se Azeru Berberu

Aleksandra Grdić ostavila Juru iz Connecta i vratila se Azeru Berberu

Nakon što se vratila sa Kostarike, gdje je sudjelovala u reality showu "Survivor", manekenka Aleksandra Grdić odlučila se za neke konkretne promjene… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika