07.09.2009. / 11:18

Autor: Ivica Medo

Okupljanje hrvatskih navijača u Londonu

CSYPN, Mreža hrvatskih studenata i mladih profesionalaca (Croatian Students and Young Professionals Network), i ovaj puta organizira 'Hrvatsku kuću' povodom utakmice Engleska-Hrvatska i dolaska hrvatskih navijača u London

Sedam tisuća hrvatskih navijača kreće put LondonaSedam tisuća hrvatskih navijača kreće put LondonaOkupljenje hrvatskih navijača organizirati će se u tipčnom engleskom pubu Famous Three Kings (skraćeni naziv F3K), koji je i inače neformalno mjesto okupljanja Hrvata i članova udruge CSYPN tijekom odigravanja utakmica hrvatskih nacionalnih reprezentacija i klubova.

Adresa gdje se nalazi F3K je 171 -173 Nort End Road, London W149NL. Druženja za hrvatske navijače uz organizaciju info pulta od strane članova CSYPN-a biti će organizirana u utorak i srijedu, a u ponedjeljak će također biti mjesto okupljanja za onaj dio navijača koji se već tada zatekne u Londonu.

Okupljanja se planiraju svaki dan sa okvirnim početkom od 19h po engleskom vremenu do kraja radnog vremena.

Za sve one koji nemaju kartu za Wembley u srijedu, utakmicu ce moći gledati na velikom ekranu u Famous Three Kings. Najbliža podzemna stanica je West Kensington.

When: Mon-Thu, 7-10 September 2009 (Croatian House)
Wed 9 September (Eng v Cro, 8pm kick off)
Where: Famous Three Kings, 171 -173 Nort End Road, London W149NL
Tube: West Kensington

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika