08.09.2009. / 10:30

Autor: Andrea Belin

Oblik nosa otkriva s kakvim muškarcem imate posla

Osim usana ili boje očiju, izgled nosa može vam otkriti s kakvim muškarcem trenutačno izlazite. Stoga, prije drugog sastanka dobro pogledajte u njegov nos i onda odlučite je li on prava osoba za vas

Pogledajte ga iz profilaPogledajte ga iz profilaNos je dio tijela koji nije podložan čestim promjenama, međutim ukoliko se njegovi pokreti u određenim situacijama ponavljaju, saznati ćete sve mane i vrline muškarca koji vam se sviđa. Ako njegovo osjetilo mirisa usporedite sa svojim, već na prvom spoju znati ćete ima li smisla dogovoriti još jedan susret!

Mesnati nos
On je emotivan i velikodušan. Odličan je ljubavnik i u svakom trenutku zna kako usrećiti bolju polovicu. Ukoliko patite na poklone, budite sigurni da ih u vezi s muškarcem s mesnatim nosom nikada neće nedostajati. On traži partnericu na koju će se uvijek moći osloniti no, ako ju ne pronađe do četrdesete, velike su šanse da se nikada neće oženiti.

Kukasti nos
Na početku će se činiti snažan, stabilan i uporan, ali on je nesiguran muškarac koji sam ne zna funkcionirati. Voli se svađati jer misli da je on uvijek u pravu. Ne preferira veze na duge staze jer traži partnericu prvenstveno kako bi zadovoljio seksualne potrebe. Dakle, ako težite skladnom odnosu, muškarce s kukastim nosom izbjegavajte u širokom krugu.

Prćasti nos
Muškarac s takvim oblikom nosa je praktičan i staložen. On ima puno prijatelja jer je duhovit i zabavan. Jedina mana mu je što uvijek voli biti u centru pažnje, a to nekim ženama ponekad užasno smeta. Pripadnik jačeg spola s prćastim nosom nikada ne otkriva svoje najintimnije tajne. Dakle, nemojte ga pitati s koliko je žana spavao prije vas jer vam taj podatak neće otkriti. No, možete biti sigurni da vas neće prevariti jer nije sklon seksualnim avanturama.

Pravilan nos
Pripadnik jačeg spola koji ima pravilan nos preferira samo ozbiljnu vezu. Vjernost mu je vrlina, a mana to što je užasno ljubomoran. Privlače ga sramežljive žene koju će lako osvojiti i brzo se zaljubljuje. Gotovo smo sigurni da se zbog njega ne želite odreći svojih prijatelja pa bilo dobro da ga na to upozorite odmah na početku veze jer u protivnom se nećete prestajati svađati.

Vezane vijesti

"Homo balcanicus": Šta se krije iza machoizma na Balkanu?

"Homo balcanicus": Šta se krije iza machoizma na Balkanu?

Zlatni lanac, što deblji to bolji, ključevi od bijesnog Mercedesa i dva smartphonea na stolu trebali bi damama reći s kim imaju posla. A najbolje je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika