07.09.2009. / 22:44

Autor: Anamarija Kronast

Simona ipak ostavila Antu i vratila se mami u Brežice

Popularna Simke napustila je supruga Antu i odlučila vratiti se majci. Svim novinarima koji su ju zvali rekla je kako je procijenila kako je za njezin mir i sreću odlazak od supruga jedina logična odluka. A tako je, kaže ona, najbolje i za njihovu kćer Gabrijelu

Simona GotovacSimona GotovacSimona Gotovac već deset dana s kćeri Gabrijelom živi u svom djevojačkom domu u Brežicama. Popularna Simke napustila je supruga Antu i odlučila vratiti se majci.

Svim novinarima koji su ju zvali rekla je kako je procijenila kako je za njezin mir i sreću odlazak od supruga jedina logična odluka. A tako je, kaže ona, najbolje i za njihovu kćer Gabrijelu.

Doduše, javna je tajna da u braku Gotovčevih nikada nije bilo idile, a psovke i ružne riječi za njih su bila svakodnevica. Stoga je još uvijek nejasno zbog čega je Simona baš sada odlučila napustiti muža.

Osobito stoga jer se zna da uskoro kreće reality show «Gotovčevi», a možda je upravo zato Simke zaključila kako će njoj i suprugu jedino bračni problemi priskrbiti naslovnice koje su im «oteli» Dolores Lambaša i Josip Radeljak.

No, kako je s Gotovčevima sve uvijek bilo javno, tako je vrlo vjerojatno da će se i prava istina o njihovom raskidu saznati vrlo brzo.

Vezane vijesti

Depresivna Scarlett

Depresivna Scarlett

"U prvi čas bila sam jako deprimirana. Nakon tjedan ili dva ipak sam se pribrala, krenula u teretanu i sve sam vrijeme provodila u vježbanju. Srećom,… Više

Komentari

registracija
27/7/09

verina, 08.09.09. 12:28

Marginalci koji su se uspjeli izboriti za naslovnice! Sve za pet minuta slave, pa ni dijete nije pošteđeno. Jadno, jadno...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika