08.09.2009. / 16:01

Autor: Nacionalova redakcija

Boško Matković novi predsjednik uprave NCL Media grupe

Imenovanjem Boška Matkovića na čelnu funkciju NCL Media grupe osigurat će se kontinuitet u razvoju jedne od najuspješnijih hrvatskih izdavačkih kuća koja u svom sastavu ima tjednik Nacional, magazine Extru, Zdrav život, Gameplay i Superkošarku te najnakladniji hrvatski besplatni dvotjednik NEWS

Boško MatkovićBoško MatkovićOdlukom Nadzornog odbora NCL Media grupe d.o.o. od 8. rujna 2009. godine na funkciju predsjednika Uprave društva imenovan je Boško Matković. Članovi Nadzornog odbora ocijenili su da je Boško Matković najbolji kandidat koji će svojim stručnim znanjem i dugogodišnjim iskustvom rukovođenja osigurati uspješni budući razvoj NCL Media grupe, jedne od najuspješnijih hrvatskih izdavačkih kuća. Jednoglasnom odlukom Nadzornog odbora Matković na dužnost s četvorogodišnjim mandatom stupa odmah.

Boško Matković, rođen 25. rujna 1956. godine, po zanimanju je diplomirani inženjer strojarstva te je priznati i uspješni menadžer s međunarodnim iskustvom. U hrvatskoj javnosti poznat je po zalaganju za izgradnju i promicanje Hrvatske i Zagreba na lokalnom i internacionalnom planu. Nakon potpisivanja ugovora Boško Matković je izjavio: "Projekt NCL media grupe uklapa se u moja nastojanja za uspostavu kritične mase pozitivne energije u hrvatskom društvu i dat ću sve od sebe da se to i ostvari".

Imenovanjem Boška Matkovića na čelnu funkciju NCL Media grupe osigurat će se kontinuitet u razvoju jedne od najuspješnijih hrvatskih izdavačkih kuća koja u svom sastavu ima najutjecajniji neovisni politički tjednik Nacional, magazine Extru, Zdrav život, Gameplay i Superkošarku te najnakladniji hrvatski besplatni dvotjednik NEWS.

Vezane vijesti

Prihodi NCL Media Grupe 19,9 milijuna kuna

Prihodi NCL Media Grupe 19,9 milijuna kuna

Na temelju Zakona o medijima, čl. 34 stavak 3., NCL Media Grupa d.o.o. objavljuje podatke o ukupnom prihodu i prodanoj nakladi u 2011. godini. NCL… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika