08.09.2009. / 16:09

Autor: Daria Grudić

Vječni jeans: Ove jeseni i dečki će obožavati "mrkva" hlače

Isprani ili tamni, uzak ili glomazan, jeans je ključni sastojak garderobe svakog muškarca koji imalo drži do sebe. Gore nešto širi, a prema dolje uži, mrkvasti oblik može izgledati neobično, no dobro iskombiniran i odabran model izgleda odlično

Seksi look za ovu modnu jesenSeksi look za ovu modnu jesenSvi ga obožavaju - od filmskih i rock zvijezda do kauboja u Texasu. Malo je muškaraca koji nisu otkrili moć dobrih trapki. Jednostavan materijal obilježio je pozornice, modne piste i ulice na način na koji drugi materijali mogu samo sanjati. Postoje u bezbroj različitih modela, boja, nijansi i uzoraka koji zadovoljavaju svačiji ukus i stil. Na vama je samo da ih odaberete i iskombinirate.

Netko voli trapke koje izgledaju kao da su godinama stajale u ormaru, netko dobro iskrojene ravne. Možete ih i podvrnuti i nećete izgledati kao dijete koje ih je naslijedilo od starijeg brata. Ove sezone podvrnite ih iznad gležnja, no samo u slučaju uskih rokerskih trapki.

Što se tiče duplog jeans izdanja - od glave do pete, to zaboravite osim ako niste na ranču, odavno nije u modi. No, osobe istančanog ukusa mogu i to uspjeti iskombinirati na dobar način, samo oprezno.
Ove sezone hrpetine jeansa su oko nas. Različito nijansirane i isprane, odličan su odabir.

Zapamtite da su bitne proporcije - ako su vam traperice uske, majica mora biti opuštena i obratno. Stavljanje majice u hlače ne dolazi u obzir osim ako ne želite izgledati kao štreberski učitelj glazbenog, sitni kriminalaci iz osamdesetih ili Talijani s prevelikim remenima i pretalijanskim majicama.

Levisice 501 iz 1947 su postale ikona traperica, a trenutno najtraženiji model je onaj mrkvastog oblika. Gore nešto širi, a prema dolje uži, mrkvasti oblik može izgledati neobično, no dobro iskombiniran i odabran model izgleda odlično.

Retro jakne i nova generacija kratkih traper kaputa mogu odlično začiniti outfit koji ove sezone teži prema ležernom i opuštenom. Što god odabrali, oprezno s dodacima. Čak i Justin Timberlake izleda loše sa šeširom od trapera.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika