09.09.2009. / 16:05

Autor: Andrea Belin

Korak do braka: Horoskop otkriva kako ga odvesti pred oltar

Primjerice, ako ste u vezi s blizancem, nova frizura oboriti će ga s nogu, a lava ćete osvojiti tek kada pridobijete njegove prijatelje. Stoga, prije kupnje vjenčanice saznajte što o njemu kažu zvijezde

Neki znakovi su skloniji brakuNeki znakovi su skloniji brakuŽene nakon nekoliko godina veze počnu razmišljati o udaji dok pripadnici jačeg spola takve teme zaobilaze u širokom krugu. Ukoliko si i vi već duže vrijeme priželjkujete trenutak kada ćete izgovoriti sudbonosno "da" saznajte kako na temelju njegovog horoskopskog znaka možete ubrzati proces.

Primjerice, ako ste u vezi s blizancem, nova frizura oboriti će ga s nogu, a lava ćete osvojiti tek kada pridobijete njegove prijatelje.

Ovan
Statistike pokazuju da se ovnovi na brak odlučuju relativno brzo. Ako shvati da ste vi žena s kojom želi provesti ostatak života, neće mu dugo trebati da vas zaprosi. Na vama je da odmah kažete "da" jer će ga iščekivanje odgovora razljutiti. Ukoliko želite ubrzati proces, najlakše ćete ga osvojiti strastvenom zabavom u spavaćoj sobi.

Bik
Bikovi uglavnom žive za obitelj, ali uplovljavanje u bračnu luku je kod njih dugotrajan proces. Na brak ćete ga najlakše natjerati slasnim jelima jer kod bikova ljubav doslovno "prolazi kroz želudac". Dakle, pripremite mu ukusnu večeru uz svijeće i laganu muziku. Ubrzo nakon toga biti ćete njegova srodna duša do kraja života.

Blizanci
Blizanci vole duhovite i zanimljive pripadnice ljepšeg spola. Ne mogu odoljeti ženama koje svakodnevno mijenjaju nešto na sebi, primjerice frizuru, šminku ili način odjevanja. Brak nemojte često spominjati jer ćete ga vrlo brzo otjerati od sebe. On će to učiniti kada shvati da je uistinu spreman na život u dvoje.

Rak
Rakovi traže žene koje će ih razumjeti u svakoj situaciji. Obično biraju imućne žene, a najlakši put do njegovog srca je "osvajanje" njegove majke. Njegova srodna duša mora biti ambiciozna, ali obitelj joj uvijek mora biti na prvom mjestu.

Lav
Lavovima je jako važno mišljenje njegovih prijatelja pa ako uspijete pridobiti njihovu naklonost, osvojiti ćete i muškarca rođenog u ovom znaku. Put do oltara skratiti će vam redovite pohvale zabave u krevetu. On će vam uglavnom ispunjavati sve želje i u njegovom društvu ćete se uistinu osjećati poput princeze.

Djevica
Rasprava o zajedničkom životu kod djevica dolazi u obzir tek nakon nekoliko godina veze. Kada se potpuno osamostalite velike su šanse da će vas zaprositi. Muškarci rođeni u znaku djevice su jako škrti tako da ne očekujte skupocjene poklone.

Vaga
Oni s nestrpljenjem iščekuju bračni život, ali u ovom slučaju žena mora preuzeti inicijativu. Uglavnom biraju žene na koje se u svakom trenutku mogu osloniti, a najprivlačnije su im pripadnice ljepšeg spola s dugom i njegovanom kosom. Važno je napomenuti da vage pridaju veliku pažnju fizičkom izgledu.

Škorpion
U brak ulaze tek kada shvate da im tada neće nedostajati strasti. Uvijek sa sobom vuku gomilu problema koje ćete rješavati zajedno. Svađe su u vezi sa škorpionom svakodnevna pojava, a poslije jedne žestoke rasprave bi vas mogao i zaprositi. Ako je i vama seksualno zadovoljstvo najvažnije, stvoreni ste jedno za drugo.

Strijelac
Najlakši put do oltara je mijenjanje pozicija u vezi. Dakle, jedno vrijeme ga pustite da odlučuje o svemu, a kasnije stojite čvrsto iza svojih stavova. Strijelci se uglavnom pale na jednostavne i inteligentne žene. Na početku veze možete biti malo djetinjasti, ali kad sa strijelcem stupite u brak, morate biti ozbiljni.

Jarac
Jarac će vas oženiti samo ako ste tradicionalni, vjerni i odgovorni. Kada ostvari određene ciljeve na poslovnom planu, velike su šanse da će vas zaprositi. Jedina mana im je to što vole ženu koja će biti vječna majka njegove djece. Dakle, kada se zakunete da ćete cijeli život provesti u kući, vrlo brzo ćete se udati za jarca.

Vodenjak
Ako na život gledate optimistično i smisao za humor vam je vrlina, vodenjaku neće dugo trebati da vas zaprosi. Njemu uglavnom treba žena koja će ga dovesti u red. S njim vam uistinu nikada neće biti dosadno.

Ribe
Vječni romantici se kao dvoume oko ulaska u brak, ali prava istina je potpuno drugačija. Oni jedva čekaju trenutak kada će zaprositi ženu s kojom žele provesti ostatak života. Način na koji će to učiniti jednostavno će vas oboriti s nogu. Zna se dogoditi da prinova u obitelji ubrza cijeli proces, ali rijetki su oni koji se nađu u takvoj situaciji.

Vezane vijesti

Nevjerni muževi imaju veće izglede za infarkt

Nevjerni muževi imaju veće izglede za infarkt

Muškarci koji varaju svoje supruge imaju veće izglede pretrpjeti srčani udar od onih koji ostaju vjerni, pokazalo je novo talijansko istraživanje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika