11.09.2009. / 11:18

Autor: Nacionalova redakcija

Modna jesen: Počele pripreme za Nivea Cro a porter

Najveća modna manifestacija u Hrvatskoj ove će godine započeti 8. listopada, a organizatori ponovno najavljuju mnoga iznenađenja

Modna jesen uz Cro a porterModna jesen uz Cro a porterJedan od najvećih i najglamuroznijih modnih događanja u Hrvatskoj, NIVEA croApoRTer @WORK otvara svoja vrata svim ljubiteljima mode već 8. listopada ove godine.

Četrnaesti po redu najveći modni spektakl u našoj zemlji donosi pregled najnovije modne scene koju će prezentirati najbolji hrvatski dizajneri.

Mladi kreativci pokušati će prikazati da u modi nema recesije jer ova industrija ne poznaje apsolutnu nikakvu vrstu ograničenja.

Dosadašnjih godina ova je modna manifestacija, pod umjetničkim vodstvom Viktora Drage, afirmirala mnoge mlade dizajnere.

Što to pripremaju domaći dizajneri: Boris Pavlin koji se s ovom revijom na neko vrijeme oprašta od domaće publike i mijenja je za parišku ili obožavane sestre Boudoir, koje bi u svojim redovima rado vidjeli i drugi modni projekti!

Kakav je to modni san usnula Matija Vuica, uvijek aktualna dizajnerica koja udahnjuje lepršavi život u svaku svoju kreaciju! Ivan Ledenko i dalje čvrsto stoji na visokoj peti Hrvatske mode.
Jesu li spremni odrasti vječno razigrani Elfs, kraljevi dobre zabave i spektakla nakon stjecanja akademskog naziva "modni dizajner"! Fjaba, bajka u prijevodu, nenametljiva, a opet promišljena priča s poukom. Najprodavaniji domaći brand sa svojim nepogrešivim smislom za bestsellere i trend po mjeri Hrvatica Hippy Garden.

Što će ove sezone nositi hrvatske zvijezde duž crvenih tepiha otkrit će nam revija Linea Exclusive! Hoće li našu pažnju privući Ani Ani i Arileo. Uvijek avangardna i konstrukcijski savršena Marina Design kroji tamo gdje se drugi ne usude šivati. Teo P. za modnu kuću MAK pravi hrvatski pret a porter.

Tihomir Krznarić i njegovo neodoljivo i toplo autorsko pletivo. Zigman, zasigurno najiščekivanija revija sezone u kratkom je vremenu postao ikona domaće modne scene. XD Xenia Design, predstavlja nas van Hrvatske a intrigira na domaćem terenu.

Osim već dobro znanih imena ove godine u svoje redove regutrirali su i neka nova dizajnerska imena te goste iz susjednih zemalja.

Luka Grubišić, direktno sa New York pista i radionica najvećih modnih autoriteta Amerike. Ognjenka Antunac diplomirana dizajnerica Tekstilno tehnološkog fakulteta svojim modelima donijeti će novu energiju uspavanoj avangardnoj domaćoj dizajnerskoj sceni.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika