11.09.2009. / 11:49

Autor: Andrea Belin

5 stvari koje vode do najboljeg seksa u životu

Ukoliko su vaša očekivanja velika, teško da ćete iz kreveta ustati zadovoljni. Iako su jaki na jeziku, zapamtite da pripadnici jačeg spola nisu zavodnici kakvima se predstavljaju

Važno je opustiti seVažno je opustiti seUz malo truda zabavu u spavaćoj sobi možete pretvoriti u pravo zadovoljstvo. Za početak morate upoznati svoje tijelo, a kada napokon "oslijepite" na sve nedostatke, u fazu istraživanja najkritičnijih točaka uključite i partnera. Nudimo vam nekoliko savjeta kako se pripremiti za najbolje seksualno iskustvo!

Poradite na samopouzdanju
Kada shvatite da vam je samopouzdanje na najnižoj mogućoj razini, nemojte se zatvoriti u svoja četiri zida i plakati pred ogledalom. Umjesto da nezadovoljstvo svojim tijelom liječite suzama, potražite pomoć prijatelja. U ugodnom društvu poznanika, za koje smo sigurni da će vam udijeliti nekoliko komplimenata, osjećati ćete se najprivlačnijom ženom na svijetu.

Pričajte seksi pričice
Prije nego legnete u krevet sa svojom boljom polovicom, pričajte o tome kako ćete se zabavljati. Pošaljite mu sms ili mms poruku seksualnog sadržaja i niste ni svjesni koliko će ga to uzbuditi. Kada se u spavaćoj sobi ugase svijetla, riječi pretvorite u djelo. Pri tome ne zaboravite da se morate potruditi i oko partnera.

Upoznajte svoja tijela
Nakon razgovora slijedi faza "upoznavanja" tijela. Vaša tijela prepuna su "kritičnih" točaka koje možete otkriti samo uz partnerovu pomoć. Kada napokon shvatite koji dodiri vam najviše odgovaraju, ne zaboravite da je red da se i vi primite posla.

Ne očekujte previše
Od partnera nemojte očekivati nemoguće. Ukoliko su vaša očekivanja velika, teško da ćete iz kreveta ustati zadovoljni. Iako su jaki na jeziku, zapamtite da pripadnici jačeg spola nisu zavodnici kakvima se predstavljaju.
Doduše, tko zna, možda ste upravo vi sretnica koja je upoznala muškarca koji u krevetu ostavlja bez daha.

Zaštitite sebe i partnera
Ukoliko ne planirate dijete u skoroj budućnosti i ne želite imati blizak susret sa spolno prenosivim bolestima, predlažemo da se pobrinete oko kontracepcije. Na svu sreću, sredstava za zaštitu u posljednje vrijeme ima mnogo, a i uputstva za korištenje lako su dostupna. Vama preostaje da odredite vjerujte li više kondomima ili biste radije odabrali kontracepcijske pilule.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika