11.09.2009. / 15:32

Autor: Andrea Belin

Zaboravite fitness, nudimo vam 5 poza za FIT seks

Je li vam ikada palo na pamet da vježbanje preselite u spavaću sobu i u proces skidanja viška kilograma uključite i partnera? Primjerice, doggie style je odlična poza za sagorijevanje masnih naslaga na području trbuha.

Seks je odličan način za skidanje suviših kilogramaSeks je odličan način za skidanje suviših kilogramaPremda ste neprestano opterećeni masnim naslagama, sigurni smo da je trčanje na pokretnoj traci u dnevnom boravku zadnja stvar na svijetu o kojoj razmišljate nakon napornog radnog dana. No, je li vam ikada palo na pamet da vježbanje preselite u spavaću sobu i u proces skidanja viška kilograma uključite i partnera? Predlažemo vam nekoliko zanimljivih poza kojima ćete istovremeno smršaviti i probuditi strasti!

Seks na lopti
Veliku loptu za pilates unesite u spavaću sobu. Lezite na leđa, naravno preko lopte i držite ravnotežu. Vaš partner mora kleknuti između vaših nogu. Dok on penetrira, vi što duže pokušajte održavati ravnotežu i ostati u prvotnom položaju. Na ovaj način istovremeno jačate mišiće zdjelice, leđa, ramena i ruku.

Seks na stolici
Partner je taj koji će sjesti na stolicu, a vi se smjestite njemu u krilo i okrenite mu leđa. Uhvatite se za njegova bedra, stopalima se uprite o pod te se lagano dižite i spuštajte. Za to vrijeme on se može zabavljati vašim grudima i klitorisom. Ovo je odlična vježba za mišiće stražnjice.

Doggie style na drugačiji način
Spustite se na pod i savijte u leđima. Partner kao i obično prilazi odostraga u istom položaju kao i vi. Istovremeno se spuštajte i podižite. Ova poza omogućava duboku penetraciju te povećava užitak u seksu jer on na ovaj način najlakše dopire do vaše G točke. Doggie style je odlična poza za sagorijevanje masnih naslaga na području trbuha.

Seksi rodeo
Koljenima oslonjenim na krevet lezite na partnera. Šakama se pridržavajte za njegove kukove i blago se povijajte unazad. Kako bi apsolutno svi mišići bili u funkciji, spuštajte se i podižite što brže možete.

Misionarska poza
Zabava neka počne u uobičajenoj pozi. Kada se stvari počnu komplicirati, širite i skupljajte noge. Da bi što prije smršavili mijenjajte brzinu pokreta nogama. Valja napomenuti da noge možete i zavezati.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika