11.09.2009. / 16:42

Autor: Andrea Belin

3 najveće tajne svakog oženjenog muškarca

Uglavnom, seksajte se što više, preuzmite inicijativu i nikada nemojte odbiti poziv u postelju, no istraživanja su pokazala da vaš dragi krije i neke druge stvari. Saznajte u kojim slučajevima to može biti opasno

Svaki muškarac ima tajneSvaki muškarac ima tajnePremda živite u uvjerenju da između vas i vaše bolje polovice nema apsolutno nikakvih tajni, vrijeme je da prestanete živjeti u zabludi i napokon saznate o čemu razmišljaju gotovo svi muškarci pa tako i vaš partner. Unatoč tome što nije gay, razmišlja o seksu s drugim muškarcima, a zabava s kolegicom s posla više puta mu je prolazila glavom. Saznajte što još kriju oženjeni muškarci!

Žele više seksa
Istraživanje provedeno u Americi pokazalo je da unatoč čestim seksualnim aktivnostima sa suprugom, muškarcima takve zabave uvijek nedostaje. O tome ne žele govoriti jer smatraju da je glavni razlog nezainteresiranosti bolje polovice, njihova nesposobnost zadovoljavanja. Ukoliko ga želite zadržati u svojim odajama do kraja života, prestanite ga odbijati u krevetu. Nema ništa loše u tome da i vi koji put preuzmete inicijativu i vodite glavnu riječ u krevetu. Statistike govore da je manjak seksa uistinu jedan od glavnih razloga razvoda brakova.

Zabavljaju se s kolegicom s posla
Ako vaš partner puno vremena provodi na radnom mjestu, sasvim je logično da će razviti bliske odnose s kolegama. S pripadnicama nježnijeg spola muškarci su izuzetno ljubazni pa nije nimalo iznenađujuće što neka obična prijateljstva u tvrtkama prerastaju u ljubav. Nemojte živjeti u uvjerenju da vaš partner niti jednom nije bio u takvom iskušenju. Ukoliko je riječ o flertu ne morate brinuti, međutim kada primijetite da o izgledu brine više nego inače, vrijeme je za ozbiljan razgovor.

Razmišljaju o seksu s muškarcem
Koliko god vam to zvučalo čudno, ovakve misli kroz glavu im prolaze jako često. Doduše, seksualna fantazija ovakvog tipa bazira se samo na oralnom zadovoljstvu. No, zbog toga ne morate brinuti jer uistinu su rijetki muškarci koji bi prihvatili takav izazov. Ovakva fantazija je česta u upravo iz razloga što im se čini užasno nerealna. Ako pronađete kakve porno filmove koji uključuju dvojicu muškaraca, možda bi se ipak trebali zapitati i porazgovarati s partnerom.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika