13.09.2009. / 09:35

Autor: Nacionalova redakcija

Dolores Lambaša na facebooku čuva slike na kojima ljubi Lasića

U mnoštvu vlastitih fotografija ima i nekoliko onih na kojima ljubi i drži za ruku svog bivšeg ljubavnika Franu Lasića. Nije poznato zna li za te fotografije i njezin sadašnji dragi

Frano Lasić i Dolores LambašaFrano Lasić i Dolores LambašaPremda posljednjih dana ne može dovoljno nahvaliti kavalirštinu svog najnovijeg ljubavnika Josipa Radeljaka, glumica Dolores Lambaša na svom facebook profilu nema ni jednu sliku s ostarjelim poduzetnikom.

Umjesto toga, u mnoštvu vlastitih fotografija, ima i nekoliko onih na kojima ljubi svog bivšeg ljubavnika Franu Lasića. Nije poznato zna li za te fotografije i njezin sadašnji dragi, no njemu je velikodušno objasnila kako funkcionira društvena mreža pa je i on otvorio svoj profil.

Doduše, kako baš nema previše prijatelja, u svom posljednjem obračunu s "medijskim teroristima" (kako naziva one koji ne žele pisati ono što on diktira) ipak je "posudio" Doloresin profil kako bi što više ljudi vidjelo koliko je rječit kada su u pitanju uvrede.

Vezane vijesti

Vlatka Pokos: Ne prepoznajem Dikana kada ga gledam u medijima

Vlatka Pokos: Ne prepoznajem Dikana kada ga gledam u medijima

Otkako je veza Dolores Lambaše i Josipa Radeljaka dobila službenu potvrdu, bivša supruga zagrebačkog poduzetnika Vlatka Pokos suzdržavala se od bilo… Više

Komentari

registracija
27/7/09

columbo, 14.09.09. 08:30

Vrtoguza Dolores i holstlaper Dikan znaju znanje...A ne zna se jedino, tko je od koga odvratniji.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika