13.09.2009. / 23:00

Autor: Branka Prica

Maja Šuput : Čekam prvu garnituru rastavljenih da si izaberem muža

Pjevačica Maja Šuput idući će tjedan proslaviti svoj 30. rođendan uoči kojega je snimila i novi spot za pjesmu "Ljubi me". Radnju spota redatelj Drinovac zamislio je vrlo provokativno pa se za vrijeme noćnog snimanja Maja Šuput mazila u zagrljaju čak petorice nabildanih muškaraca

Maja ŠuputMaja ŠuputU najnovijem spotu Maja Šuput izgleda atraktivno i seksi u sado-mazo izdanju, ali ništa manje izazovno nije izgledala ni kad je stigla na intervju - u vrućim žutim hlačicama, pripijenoj majici jarkih boja i 12 centimetara visokim štiklama. Dovezla se na svom motoru s četiri kotača, takozvanom quadu, i privukla pažnju svih prolaznika koji su se zatekli u blizini.

EXTRA: Kako to da vozite ovakvo vozilo?
- Prvi put sam vozila tako nešto kad sam prošle godine bila s prijateljicom na Mikonosu. Bilo je to pravo otkriće za mene jer je ekonomično i štosno, nema više plaćanja parkinga i kazni, a uvijek sam prva na semaforu. U zadnjih mjeseci koliko ga imam primijetila sam da sam jedina žena u gradu koja vozi quad, a dnevno mi potrubi barem sto ljudi, žena i muškaraca. Uglavnom pitaju je li to sigurno, pokažu palac gore, i vidim da im se sviđa.
EXTRA: Uskoro će vam trideseti rođendan, što ćete si priuštiti?
- Svake godine napravim jednu dobru feštu, pa ću se prije svega odlično provesti s dragim ljudima. Ionako često radim fešte bez povoda pa sada kad ga imam želim da to bude posebno. Barem me neće peći savjest zato što sam bila do kasno vani. S prijateljima ću otići u restoran i na tamburaše. A što si želim? Neko putovanje, kao i uvijek. Putovala sam po cijelom svijetu, proputovala Ameriku, Australiju, Novi Zeland, Afriku, ali nisam bila u Parizu. Pariz čuvam za nekog posebnog. Ako se taj dogodi onda ću ići tamo, a ako ne, onda mi je želja Las Vegas gdje neću zaspati ni minute.
EXTRA: Kockate li inače?
- Nisam neki kockar, ali ove godine sam bila na krstarenju na prekrasnom brodu gdje je cijeli kat bio kockarnica. Ja sam se "skockala", lijepo sam se uredila i osjećala sam se moćno i dobro, a kad sam sjela za rulet, vjerojatno me pratila početnička sreća i dobila sam tri puta više nego što sam uložila. Bilo mi je filmski, uzela sam viski i cigaretu, prekrižila nogu preko noge i otišla na vrijeme, sa zaradom u džepu.


Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Veliki poklon fanovima povodom rođendana

Veliki poklon fanovima povodom rođendana

"Na kraju 30-ih... Ja sam ipak samo vaša, vama pripadam i ovu i sve ove godine... Kad sam bila tužna, vi ste me tješili svojim pljeskom i voljeli… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika