13.09.2009. / 23:00

Autor: Branka Prica

Jasna Nanut: Sigurna sam da premijerka Kosor cijeni "Trenutak istine"

Na Novoj TV od ovoga je tjedna počela nova sezona showa "Trenutak istine" u kojem kandidati odgovaraju na provokativna pitanja i razotkrivaju svoje najintimnije misli voditeljici Jasni Nanut. Ova 33-godišnja novinarka postala je poznata kad je sa sestrom Ivanom intervjuirala svjetske zvijezde. Danas je izgradila imidž stroge voditeljice, a trenutačno piše i scenarij za emisiju "Supertalent" koja će se uskoro prikazivati na Novoj TV

Jasna NanutJasna NanutLjeto je Jasna Nanut provela sa svojim nevjenčanim suprugom Ivanom Husarom i dvogodišnjom kćerkicom Kimi na otoku Unije, pa je trenutno očekuje puno posla, a kako je otkrila, nastavit će raditi na scenariju za igrani film koji je počela pisati na moru.
EXTRA: Kako to da ste se prihvatili scenarističkog posla za show "Supertalent"?
- Jednostavno, volim kreativnost. Neki dan mi je rekao Dubravko Merlić, član žirija u "Supertalentu", da je na audicijama bilo dosta ježenja, smijeha, ali i pokoja suza. Ta tri faktora glavne su emocije koje možeš izazvati u čovjeka, tako da sve skupa djeluje vrlo obećavajuće. Pisati scenarij za TV show zapravo znači da dobijem gotov scenoslijed i na temelju njega razvijam dijaloge, ubacujem štoseve i, recimo u slučaju "Supertalenta", smišljam zabavne najave za natjecatelje i voditelje. Svaka izgovorena riječ mora biti moćna. Zabavlja me ta igra riječi, to je odličan moždani fitness.
EXTRA: Koji je vaš najveći talent, a koji biste talent voljeli imati?

- Rado ulazim u sve pore televizijskog posla, još uvijek ga istražujem. Obožavam biti scenarist, drska voditeljica, uređivati emisiju čiji mi se koncept sviđa - to isto volim, ali sve mi se čini da mi sudbina leži u ujedinjavanju dosadašnjih TV iskustava, dakle autorstvu ili bilo kojem kreativnom segmentu televizije. Od talenata koje nemam, a voljela bih ih imati, izdvojila bih fotografsko pamćenje. Sjećate se one serije iz '80-ih, "Automan"? On bi pročitao i u potpunosti zapamtio knjigu od sto stranica za manje od minute. E, to bih voljela moći.
EXTRA: "Trenutak istine" je kontroverzan show pa je svojevremeno i današnja premijerka potpisala peticiju za njegovo ukidanje. Mislite li da će sada poduzeti i nešto konkretnije?
- Sumnjam da naša premijerka, pored silnih tekućih problema, ima uopće vremena gledati televiziju, a kamoli razmišljati o njoj. Ako tijekom pranja suđa i pravljenja kolača naleti na "Trenutak istine", sigurna sam da cijeni njegovo promicanje iskrenosti kao temeljne ljudske vrijednosti.(Snimio: Josip Regović, Styling: Aranka Paštrović Lucić, Make-up: Dušica Markov, Kosa: Salon Ruža
Lokacija snimanja: Gliptoteka HAZU, Odjeća: Patrizia Pepe, Jurišićeva 2;, Cipele: Giancarlo Paoli, Karla, Frankopanska 20 )

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Trenutak istine: Mario Plušćec naplaćivao seks starijim ženama

Trenutak istine: Mario Plušćec naplaćivao seks starijim ženama

Dvadesetšestogodišnji Mario Plušćec je odgovarao na škakljiva pitanja Jasne Nanut i ovog četvrtka u showu "Trenutak istine". Iako mu je sadašnja… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika