13.09.2009. / 23:00

Autor: Ružica Đukić

Ivan Huljić: Nisam u vezi s Jelenom Rozgom

Nakon što je dnevna novina Slobodna Dalmacija objavila kako su on i od njega 11 godina starija pjevačica Jelena Rozga u tajnoj ljubavnoj vezi, sin proslavljenog skladatelja odlučio je demantirati napise

Ivan HuljićIvan Huljić"Nisam u vezi s Jelenom Rozgom. Ne želim pričati o tome jer bi moglo izgledati kao da se pravdam ili izvlačim, a ni za jedno ni za drugo nema potrebe. Neka ostane na tome da nemam komentara", rekao je u razgovoru za Extru Ivan Huljić, 21-godišnji klavijaturist grupe Magazin i sin Tončija Huljića, koji je tako demantirao napise koji su se pojavili prošlog tjedna.

Tada je dnevna novina Slobodna Dalmacija objavila kako su on i od njega 11 godina starija pjevačica Jelena Rozga u tajnoj ljubavnoj vezi. Naveli su kako se Ivan Huljić i Jelena Rozga često sastaju u njezinom stanu na splitskom naselju Brda te kako su se družili na Splitskom festivalu, ali i na koncertu Tonija Cetinskog krajem kolovoza u klubu Vannilla na Poljudu.

Naknadno su se u redakciju Extre javili i navodni očevici koji tvrde da su ih vidjeli početkom ljeta kako u makarskom klubu Petar Pan izmjenjuju nježnosti. (Foto: Mario Strmotić i dokumentacija Extre)

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Video: Bare pjevao Rozginu 'Bižuteriju'

Video: Bare pjevao Rozginu 'Bižuteriju'

Poznati rocker i pjevač benda Majke, Goran Bare, gostovao je u Jutarnjem showu radija Antena Zagreb u kojoj je najavio prvi u nizu koncerata… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika