13.09.2009. / 21:31

Autor: Nacionalova redakcija

Malina Vs. Antea: Najljepša Hrvatica prebila bivšu Kraljicu Hrvatske

Kuloari bruje kako je Malina Grahek istukla Anteu Kodžoman jer joj je bilo dosta njezinog vrzmanja oko Josipa Šeledića s kojim je već pet mjeseci u vezi, a Antea, koja je s njim bila prije, ga izgleda nikada nije preboljela.

Malina Grahek (foto: Pixsell)Malina Grahek (foto: Pixsell)Prizor koji se ovog vikenda dogodio u zagrebačkom narodnjačkom klubu Diamond oduševio bi i najokorjelije ljubitelje akcijskih komedija.

Naime, tamo su se fizički obračunale Najljepša Hrvatica Malina Grahek (21) i negdašnja Kraljica Hrvatske Antea Kodžoman (27).

Kuloari bruje kako je Malina istukla Anteu jer joj je bilo dosta njezinoga vrzmanja oko Josipa Šeledića s kojim je manekenka već pet mjeseci u vezi. Naime, Antea je sa Šelendićem bila prije, ali ga izgleda nikada nije preboljela.

Isprovocirana Anteinim dobacivanima Malina je, navodno, prvo uhvatila Anteu za kosu, a kada joj ni čupanje nije skinulo osmijeh s lica udarila ju je šakom u glavu. Od udarca, a svjedoci tvrde i alkohola, Antea je umalo pala, no uspjela se pribrati pa je otišla u wc plakati.

Naime, Malina je navodno već više puta upozoravala Anteu da se kloni njezinog dečka, no očito upozorenja nisu upalila pa se odlučila i fizički obračunati.

No, oni koji malo pomnije prate Anteu Kodžoman sjetit će se da ovo nije njezino prvo miješanje u tuđu vezu. Prije nekoliko godina zagrebačkim se kuloarima neveliko pričalo kako je u vezi s Franom Barbierijem, koji je već tada bio s poduzetnicom Sanjom Duggan. Navodno je vijest o tome doprla i do Sanje koja se tada ipak odlučila za suptilniju taktiku: sprijateljila se s Anteom u nadi da će ona tada izgubiti interes za njezinog Franu.

No, Antea ne odustaje baš tako lako, a zlobnici tvrde kako je samo bilo pitanje vremena kada će nekoj curi prekipjeti. Doduše, Malinu nikada nije pratio imidž ratoborne djevojke pa nije teško pretpostaviti koliko je bila isprovocirana.

Vezane vijesti

Josip Šelendić: Kraj braka s Malinom objavio na Facebooku

Josip Šelendić: Kraj braka s Malinom objavio na Facebooku

"Ako je on tako napisao, očito je tako. Znate koliko i ja", rekla nam je 23-godišnja manekenka Malina Grahek u kratkom telefonskom razgovoru. Njezin… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika