14.09.2009. / 07:54

Autor: Boris Bilas

Unatoč tužbi Darko Ostoja i SN Holding postaju vlasnici dva opatijska hotela

"Odgovorit ćemo na tužbu i vjerujem kako nema osnove za pobijanje odluka o prodaji hotela", smatra Kristijan Staničić

Darko OstojaDarko OstojaTužba koju je pokrenuo mali dioničar Liburnia Riviera Hotela (LRH) Ratko Zadravec odgodila je prodaju lovranskih hotela Jadran i Danica tvrtki SN Holding, no ti hoteli će ipak biti prodani, potvrdio je Kristijan Staničić, predsjednik Uprave LRH-a, Poslovnom dnevniku.

Navodeći da je Glavna skupština LRH-a 10. srpnja u Opatiji bila nezakonito sazvana, Zadravec je podnio tužbu u kojoj se pobijaju njezine odluke, odnosno prodaja hotela.

"Glavna skupština sazvana je u prekratkom roku, nije se poštovala zakonska procedura", rekao je, ne želeći se očitovati protivi li se prodaji. "S obzirom na mali broj dionica kojima raspolažem, ne mogu utjecati na tu odluku", rekao je Zadravec..

Uprava LRH-a donijela je odluku o prodaji hotela Jadran za 1,82 mil. eura te hotela Danica za 1,62 milijuna eura SN holdingu u vlasništvu Darka Ostoje, koje je i bivši poslodavac Ratka Zadravca.

Predsjednik Uprave Liburnia Riviera Hotela Kristijan Staničić je uvjeren kako, tužbi usprkos, posao neće propasti te će Ostoja postati vlasnik ova dva hotela.

"Na Glavnoj skupštini nije bilo nezadovoljnih prodajom hotela SN Holdingu i sve odluke su prihvaćene", kazao je Staničić Poslovnom dnevniku dodavši kako je i grad Opatija, koji je vlasnik 25 % plus jedne dionice, odobrio ovaj posao.

Prema njegovim riječima posao bi trebao biti završen do kraja ovog mjeseca, ali je tužba pomaknula rokove. No, prvi čovjek LRH-a je uvjeren kako će spor na riječkom Trgovačkom sudu biti uspješno završen najkasnije za dva mjeseca.

"Odgovorit ćemo na tužbu i vjerujem kako nema osnove za pobijanje odluka o prodaji hotela", smatra Kristijan Staničić.

Vezane vijesti

Zbog Opatije žrtvuju ulazak u EU

Zbog Opatije žrtvuju ulazak u EU

Dok se u Bruxellesu prezentira novi akcijski plan za ispunjenje obveza prema Europskoj uniji, vladajuća koalcija niže odluke koje ne samo da nisu u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika