14.09.2009. / 15:34

Autor: Andrea Belin

5 rečenica koje niti jedna single djevojka ne želi čuti

Saznajte kojih pet rečenica ne smijete izgovoriti u društvu djevojke koja očajnički traži idealnog muškarca, pa makar vas ista smatrala najboljom prijateljicom! Zabranjeno!

Postoje stvari koje single cure naprosto ne žele čutiPostoje stvari koje single cure naprosto ne žele čutiDjevojke koje, za razliku od svojih prijateljica, nisu pronašle idealnog partnera osjetljivije su od onih koje su već neko vrijeme u vezi. Pomisao da njihove prijateljice, unatoč lošijem fizičkom izgledu imaju dečka, baca ih u depresiju. Dobronamjerni savjeti jednostavno ne pomažu u takvim situacijama, štoviše uznemiravaju ih više nego što možete zamisliti.


"Ne trudiš se dovoljno"
Djevojci koja je još uvijek sama, nikada nemojte reći da se dovoljno ne trudi jer ona smatra da je učinila previše. Kada bolje razmislite, muškarci su ti koji bi se trebali potruditi oko pripadnica nježnijeg spola tako da ova rečenica ni u kojem kontekstu nije ugodna ženskom uhu. Umjesto kritikom, solo djevojku ohrabrite riječima podrške.

"Našminkaj se"
Kazati ženi da se mora urediti, zasigurno je jedna od najvećih uvreda. Svaka je žena prirodno lijepa i muškarac koji pokraj sebe želi "porculansku lutku", zaista ju ne zaslužuje.

"Vrati se u život"
Ovakva konstatacija daje signal da žena ne živi život punim plućima, a ustvari dane provode na kavi s prijateljicama, u teretani ili shoppingu. Upravo o takvim aktivnostima sanjaju zauzete djevojke iako tvrde da ih život s boljom polovicom ispunjava u potpunosti.

"Previše si izbirljiva"
Ako ste nešto slično izgovorili prijateljici, ne možete ni zamisliti koliko ste ju uvrijedili. Na ovaj način poslali ste joj poruku da da je njezino vrijeme biranja idealnog muškarca u dalekoj prošlosti, a svjesni ste da to nije istina.
Nedavno provedeno istraživanje potvrdilo je da su ljubavne veze u zrelijim godinama kvalitetnije od onih u mlađim danima.

"Prilagodi se"
Na ovaj način ženi se poručuje da previše izražava svoje mišljenje te da uvijek želi biti u centru pažnje. Dakle, daje im se do znanja da ukoliko žele pronaći srodnu dušu moraju pogaziti identitet, odnosno pretvarati se u nešto što nisu. Ako muškarac prihvaća vaše mane i vrline znači da ste pronašli svoju srdonu dušu.

Vezane vijesti

Koliko vode dnevno treba popiti

Koliko vode dnevno treba popiti

Hidracija je opskrba organizma potrebnom količinom vode. Koliko bi vode trebalo dnevno konzumirati? Najnovija istraživanja govore da je dovoljno 8… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika