15.09.2009. / 09:00

Autor: Andrea Belin

8 pravih tajni vječne ljubavi

Nije istina da ljubav traje tri godine, no činjenica je da se svake iduće morate sve više truditi kako bi vaša veza uvijek bila onakva kakvom ste ju zamišljali. Naime, to uopće nije nemoguće, a mi znamo kako postići idilu

Prava ljubav postojiPrava ljubav postojiAko ste se oduvijek divili skladnim parovima koji žive u idiličnoj vezi, a nikako niste uspjeli pronaći rješenje da i vaša postane takvom, nudimo vam nekoliko savjeta koji će vam pomoći da poboljšate odnos sa svojom boljom polovicom. Za početak obavite jedan kvalitetan razgovor, unesite strasti u spavaću sobu i nagradite partnera za dobro obavljeni posao. Budite sigurni da ste već na pola puta do uspjeha!


1. Razgovarajte
Ukoliko s partnerom često provodite vrijeme, ali uglavnom se "družite" u krevetu, velike su šanse da vaša veza neće opstati. Dakle, svakodnevnu zabavu u spavaćoj sobi zamijenite razgovorom. Nije važno razmjenjujete li mišljenja za ručkom, pred televizorom ili na nekom trećem mjestu, ali pola sata dnevno odvojite za sebe i svoju bolju polovicu. Ukoliko vam dnevne obaveze to ne dopuštaju, jednom mjesečno isplanirajte vikend u dvoje.

2. Pohvalite ga
Muškarci, kao i pripadnice nježnijeg spola, vole primati komplimente. Stoga, neka vam ne bude teško pohvaliti ga za dobar seks ili u bilo kojoj situaciji kada napravi nešto što vam se sviđa. Riječi pohvale uvijek su dobrodošle jer podižu raspoloženje.

3. Nemojte se inatiti
Možda ste se u djetinjstvu inatili roditeljima kada vam nešto nisu dozvoljavali, ali u vezi stvari funkcioniraju na drugačiji način. Radije objasnite partneru što vam smeta i pokušajte probleme riješiti razgovorom. Kako bi izbjegli konfliktne situacije, neka vam ne bude teško popustiti i onda kada niste u pravu.

4. Nemojte ga "gušiti"
Premda živite zajedno već duže vrijeme, svakome od vas ponekad je potrebno vrijeme koje ćete provesti odvojeno. Uopće nije važno hoćete li tada biti u društvu roditelja, prijatelja ili neke treće osobe. Važno je da jedno drugo za to vrijeme ne gnjavite pozivima.

5. Zanemarite sitnice
Ženama nakon nekog vremena počnu smetati neke zanemarive stvari koje uglavnom ne primjećujemo dok ne počnemo živjeti sa svojom boljom polovicom. Kako bi veza savršeno funkcionirala, prihvatite sve partnerove mane ili mu na lijep način objasnite što bi trebao promijeniti.

6. Probudite strasti
Sasvim je normalno da nakon nekog određenog vremena seks postane dosadan, međutim čim primjetite takav razvoj situacije pokušajte nešto promijeniti. Za početak, seksajte se u drugoj pozi ili na nekom neuobičajenom mjestu.

7. Ne skrivajte nezadovoljstvo
Ako preko nekih stvari nikako ne možete prijeći, razgovor s partnerom nemojte odgađati. Ipak, prvo se smirite. U afektu ćete sigurno izgovoriti nešto što ne mislite, a zbog toga ćete kasnije požaliti.

8. Zajedno donosite odluke
I kada odlučujete o nekim tipično ženskim stvarima, tražite mišljenje partnera. Niti jednu odluku nemojte donositi sami pa niti onda kada se ne možete odlučiti koju haljinu odjenuti.

Vezane vijesti

Princ Harry se zaljubio u pop pjevačicu

Princ Harry se zaljubio u pop pjevačicu

Princ Harry ponovno je zaljubljen! Srce mu je osvojila pjevačica popularne britanske pop grupe The Saturdays, 24-godišnja Mollie King. Ona i Harry… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika