16.09.2009. / 17:07

Autor: Andrea Belin

3 super savjeta za izlaz iz seksualne krize

Kada seks postane dosadan, trpe i drugi segmenti života u dvoje. Postavlja se pitanje što učiniti u takvoj situaciji? Mi nudimo par jednostavnih rješenja

Strast se može vratiti u spavaću sobuStrast se može vratiti u spavaću sobuSvi se parovi, makar to ne žele priznati, nađu u situaciji kada im je seks zadnja stvar na svijetu.
Neki slušaju savjete svojih prijatelja, koji navodno zabavu u spavaćoj sobi prakticiraju nekoliko puta na dan dok drugi kupuju skupocjene priručnike koji će im, po njihovom mišljenju, vratiti seksualnu želju. Možda će vam takva literatura dati ideju, primjerice koje poze prakticirati ali valja zapamtiti da ukoliko ne vratite strastvene osjećaje, na seksualnom području i dalje ćete stagnirati!

Pouzdajte se u vlastite osjećaje
Ukoliko između vas i partnera ne postoji kemija, teško da ćete iz kreveta ustati nasmijanog lica. Dakle, u seks uključite osjećaje. Prepustite se vještim rukama partnera i navedite ga na dijelove tijela koji vas najviše uzbuđuju. U tim trenucima nemojte razmišljati o financijskim problemima ili svađi s najboljom prijateljicom. Otkrijte partneru najskrivenije seksualne želje i zajedno ih pokušajte ostvariti. Nemojte se sramiti svoga tijela jer smo sigurni da svojoj boljoj polovici imate što ponuditi.

Knjige o spolnosti često ne pomažu
Pisano pravilo za odličan seks jednostavno ne postoji. Pojam uzbuđenja kod svake je osobe različitog značenja. Dakle, nemojte se uvijek pouzdati u literaturu. Ne možete napamet naučiti kojim se redoslijedom i na koji način morate kretati u krevetu. Poanta dobrog seksa je u otkrivanju novih stvari. Nakon nekoliko pokušaja doći ćete do dijelova koji će vas najviše uzbuditi. Uz malo truda nezaboravan vrhunac neće izostati.

Sjećanje na prošlost
Prisjetite se mlađih dana, stvari koje su vas tada najviše uzbuđivale. Ne bi bilo loše da se prisjetite uzbuđenja koje je vladalo "na zadnjem sjedištu vašeg automobila". Spontanost je glavni adut dobrog seksa pa iznenadite partnera. Obucite izazovno donje rublje i kada umoran dolazi s posla, pričekajte ga na vratima. Uopće ne sumnjamo da vam neće moći odoljeti. Ukoliko zbog djece nemate priliku ovakve stvari raditi kod kuće, znajte da vikend aranžmani u hotelima znaju biti veoma povoljni.

Vezane vijesti

Kineski apel Europi

Kineski apel Europi

Zemlje eurozone koje su zaglibile u dužničku krizu "moraju još više imati na umu da su na istom brodu", ocijenila je u subotu agencija Xinhua, uoči… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika