17.09.2009. / 10:56

Autor: Ivica Medo

Transfer dogovoren: Zaprešički dragulj Matej Delač odlazi u Chelsea

Mladi vratar zaprešićkog Intera Matej Delač trebao bi za jednu ili dvije sezone preseliti na londonski Stamford Bridge

Matej DelačMatej DelačRezultat je to dogovora na relaciji Inter - Delač - Chelsea, a čini se da je detalje transfera, čiji je iznos nepoznanica, ali pretpostavlja se kako se radi o tri milijuna eura odštete koju ću Inter inkasirati prodajom svoga 17-godišnjeg vratarskog dragulja velikom engleskom klubu, u protekla tri dana u Londonu dogovorio direktor Intera Branko Laljak, koji je bio specijalan gost sportskog direktora Chelseaja Franka Arnesena na utakmici Lige prvaka s Portom.

Mladi hrvatski reprezentativac obavio je liječnički pregled u Londonu prošlog tjedna, a Chelsea se odlučio za angažman Delača nakon pomne analize i dugotrajnog praćenja razvoja najvećeg vratarskog talenta hrvatskog nogometa.

Delač je izabran za nasljednika Petra Čecha u konkurenciji sto mladih vratara širom svijeta koje je Chelsea pratio u posljednjih godinu dana.

Englezi su se obvezali platiti sve troškove domaćih utakmica Intera u kojima bude branio Delač, a prema dogovoru Delač bi trebao ostati u Interu na kaljenju najviše dvije sezone, a vrlo vjerojatno samo jednu.

Vezane vijesti

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Europski nogometni prvak Chelsea potvrdio je u srijedu da je imenovao talijanskog stručnjaka Roberta Di Mattea svojim trajnim menadžerom. Di Matteo… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika