17.09.2009. / 15:16

Autor: Andrea Belin

6 rečenica koje treba izbjegavati ako želite sretnu vezu

Ukoliko želite da vaša nova veza potraje, prvih nekoliko mjeseci izbjegavajte neke teme i razgovore jer će muškarac u vašem životu uskoro postati bivši!

Pazite da prvi sastanak ne bude i posljednjiPazite da prvi sastanak ne bude i posljednjiPripadnice ljepšeg spola postavljaju previše pitanja na početku veze jer se žele uvjeriti jesu li napokon pronašle idealnog muškarca. Međutim, upoznavanje roditelja, trudnoća i bivši muškarci samo su neke od tema od kojih se pripadnicima jačeg spola diže kosa na glavi. Dakle, ako želite da vaša veza potraje, prvih nekoliko mjeseci izbjegavajte ovakve razgovore jer će i trenutačni muškarac u vašem životu uskoro postati bivši!

Izbjegavajte instrukcije u krevetu
Iako vam neki dodiri pretjerano ne odgovaraju, dopustite muškarcu da dominira u krevetu, barem na početku veze. Na taj način ćete mu ojačati samopouzdanje i osjećati će se kao princ. Kada ste sigurni da neće tako lako otići iz vaših odaja, preuzmite inicijativu i pokažite mu koliko ste zapravo odlični u seksu.

Moja najbolja prijateljica je trudna!
Bilo kakve izjave vezane uz vaše prijateljice izbjegavajte u širokom krugu. Ako budete neprestano spominjali trudnoću, protumačiti će to kao da i vi s nestpljenjem iščekuje proširenje obitelji. Ukoliko vaša bolja polovica nije spremna na takav korak, velike su šanse da ćete ga otjerati od sebe.

Kako mi stoji ova haljina?
Ukoliko ste svjesni nekih svojih nedostataka, nemojte postavljati ovakva pitanja jer muškarci, naročito oni u vezama, uglavnom daju iskrene odgovore. Ne želite li još jednom čuti da bi trebali skinuti višak kilograma, radije sami presudite odgovara li određeni komad odjeće ili ne.

Volim te kao prijatelja!
Prije nego izustite nešto takvo, razmislite kako bi se osjećali da vam vaša bolja polovica prizna da vas voli kao najbolju prijateljicu. Dakle, na taj način ćete mu dati do znanja da vam je drag, ali da u njega niste zaljubljeni. Mislite da ćete ga takvim izjavama zadržati uz sebe? Velike su šanse da će nakon toga krenuti u potragu za drugom djevojkom koja će ga gledati na malo drugačiji način.

Ne spominjite ime bivšeg dečka
Razgovor o bivšima negativno utječe na njegov ego stoga prošle veze nemojte spominjati. Ako razgovor krene u tom smjeru savjetujemo da izbjegavate odgovore. Broj muškaraca s kojima ste spavali također je najveća tajna koju znate samo vi i eventualno vaša najbolja prijateljica.

Moji roditelji te žele upoznati
Upoznavanje roditelja također je jedna od ozbiljnijih stvari u vezi. Ako on još uvijek nije siguran da ste vi žena s kojom želi provesti ostatak života, na upoznavanje užih članova obitelji nemojte niti pomišljati. U protivnom ćete ga samo otjerati od sebe, a vjerujemo da to ne želite!

Vezane vijesti

Princ Harry se zaljubio u pop pjevačicu

Princ Harry se zaljubio u pop pjevačicu

Princ Harry ponovno je zaljubljen! Srce mu je osvojila pjevačica popularne britanske pop grupe The Saturdays, 24-godišnja Mollie King. Ona i Harry… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika