17.09.2009. / 17:05

Autor: Andrea Belin

Istraživanje: 10 najčešćih izgovora za izbjegavanje seksa

Dosad je glavobolja bila jedan od najčešćih "razloga" za izbjegavanje zabave pod plahtama, a prema najnovijim istraživanjima osobe koje se ne žele seksati, kažu da su umorne. Loše raspoloženje također je jedan od češćih izgovora za ovakvu vrstu zabave

Istraživanje, u kojem je sudjelovalo četiri tisuće Britanaca, pokazalo je da svaki peti pripadnik ove nacije koristi neki izgovor da izbjegne seks. Čak sedam od deset ispitanika kaže da su često bili iscrpljeni da bi uživali u seksu, dok svaki četvrti smatra da je recesija osiromašila njihov seksualni život.

Nadalje, istraživanje je pokazalo da ovakve izgovore češće upotrebljavaju pripadnici jačeg spola. Nudimo vam deset najčešćih razloga koje koriste pripadnici oba spola kada se ne žele zabavljati u krevetu!


"Preumoran/na sam"
Ovu rečenicu uglavnom koriste pripadnice nježnijeg spola, no valja znati da za seks nisu nikada umorne. Posrijedi je neki drugi razlog, velike su šanse da se u njihovom životu pojavio drugi muškarac.
"Nisam raspoložen/a"
Velika je vjerojatnost da je uistinu riječ o lošem raspoloženju, međutim najčešće ga je uzrokovao partner.
"Boli me glava"
Izraz "boli me glava" također češće upotrebljavaju pripadnice nježnijeg spola. Ako se na glavobolju nije požalila prije nego ste zajedno legli u krevet, budite sigurni da laže.
"Ujutro rano ustajem"
Pripadnici jačeg spola uglavnom odbijaju seks iz tog razloga. Sigurni smo da ih prije rano ustajanje nije sprečavalo da se zabavljate u spavaćoj sobi. Savjetujemo da pokušate saznati provodi li intimne trenutke s drugom ženom.
"Preokupiran/a sam poslom"
Ovo je možda jedini razlog kojeg se neće sjetiti u tom trenutku ako ih uistinu ne brinu poslovne obaveze. Kada vam partner priopći da ima takvih problema, velike su šanse da zaista govori istinu.
"Ljut/a sam na tebe"
Kada vam prizna da je ljut/a, možda je ovo idealna prilika da napokon riješite nesuglasice. Nakon svađe oraspoložiti ćete se i za seks.
"Bole me leđa"
U takvoj situaciji ne preostaje vam ništa drugo osim masaže. Nakon toga će se opustiti i dobiti volju za seksom. Bol u leđima izgovor je koji uglavnom koriste muškarci.
"Prerano je za seks, tek smo se počeli upoznavati"
Muškarac vam tako nešto neće nikada izustiti, a djevojka koja se ovakvu izjavu koristi kao opravdanje, jedva čeka trenutak kada će s partnerom leći u krevet.
"Strah me da netko ne uleti"
To žene najčešće govore u žaru akcije. Uglavnom su to pripadnice ljepšeg spola koje nemaju dovoljno samopouzdanja i boje se da će u krevetu razočarati partnera.
"Potrebno ti je kupanje"
Možda to uistinu misli, ali da ima žarku želju za seksom ništa ga ili ju ne bi spriječilo u tome.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika