18.09.2009. / 14:15

Autor: Ivica Medo

Mamić kaznio Mandžukića sa 100.000 eura

Izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić namjerava kazniti Marija Mandžukića s golemih 100.000 eura globe, a najavio je da će igračima oduzeti i premije za osvojeni naslov prvaka i Kup Hrvatske

Mario MandžukićMario MandžukićMamić je optužio kompletnu momčad Dinama za sinoćnji poraz od Anderlechta, a otkrio je i kako je htio kazniti Mandžukića još nakon prve utakmice s Red Bullom u Salzburgu, no u tome su ga spriječili trener Jurčić i sportski direktor Zoran Mamić.

"On zabije gol i ljubi grb, ali to je demagogija, jer ga nema kada nam istinski treba, kao protiv Red Bulla ili Anderlechta! Ma boli me glava više od te njegove filozofije! Jako mi je teško, po prvi put ne vladam svojim mislima, odlukama i rješenjima. Pitam se da li ću ikada postić ono što želim, a to svakako nije vidjeti navijače iz sezone u sezonu kako tužni, pokisli napuštaju stadion", izjavio je Mamić za Sportske novosti.

Mamić je istaknuo kako su igrači najveći krivci što Dinamo u posljednje tri sezone ne može Ligi Uefe osvojiti više od dva-tri boda.

"Dvjesto ljudi radi svaki dan za te razmažene zvijezde koji zarađuju silne novce, a prosječno su dva sata na stadionu jer mi nemamo kamp koji bi ih zadržao tu. A kako nam oni to vračaju?! Vrdoljak ne napravi abecedni prekršaj na centru kod drugog gola, igrači skaču u živom zidu, a Mandžukić, naš najbolji i najplaćeniji igrač kojem smo ljetos ugovor povećali za deset puta, ostavi nas na cjedilu. Oni nemaju srca jer su neodgojeni. Nemaju ljubav i fanatizam da ginu za ovaj sveti klub!" rigao je vatru izvršni dopredsjednik Dinama na svoje igrače, a zati se dotaknuo i trenera Krunoslava Jurčića kojeg također nije lišio jezikove juhe:

"Nisam ga amnestirao odgovornosti. I za njega vrijedi kazna koja je određena svim igračima. Ipak, mi svoje kritike prema njemu još nemamo namjeru iznositi izvan 'naša četiri zida', no budite sigurni da smo mu ih podjelili", tvrdi Maminjo na kraju zaključivši da će se kazne povećati ako igrači odgovore još lošijim igrama na terenu.

Vezane vijesti

Mandžukić: Donio sam odluku, ali objavit ću je nakon Eura

Mandžukić: Donio sam odluku, ali objavit ću je nakon Eura

Najbolji hrvatski strijelac na Europskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini, napadač Wolfsburga Mario Mandžukić, dao je intervju za novi broj Kickera u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika