18.09.2009. / 21:40

Autor: Anamarija Kronast

Huljić pokreće žensku televiziju, za urednicu angažirao Jelenu Veljaču

Za svoj je novi projekt poduzetni Splićanin je angažirao glumicu Jelenu Veljačau(28) koja će uređivat program televizije "Ona". Digitalni kanal, na kojem će glumica raditi, namijenjen je isključivo ženama, a emitirat će se u čitavoj bivšoj Jugoslaviji

Dinko Vince, Jelena Veljača, Tonči Huljić (Foto: Krasnodar Peršun)Dinko Vince, Jelena Veljača, Tonči Huljić (Foto: Krasnodar Peršun)Poduzetni Tonči Huljić našao je novi izazov Ovoga puta ipak nije riječ o glazbi nego o medijima. Naime, na 'Weekend Media Festivalu u Rovinju prisustvovao najavio je kako s partnerima pokreće televizijski program pod nazivom "Ona" Emitiranje će započeti 8. ožujka 2010. Godine, a riječ je o tv-programu za žensku publiku koji će se distribuirati televizijama cijele bivše Jugoslavije.

Huljićevi partneri u projektu su: 'Ring Multimedia', te 'Ujedinjene produkcije' na čelu kojih je dugogodišnji direktor 'Digitela' Dario Vince.

«Televizijski program 'Ona', namijenjen ženama u regiji, startat će na Međunarodni dan žena» , najavio je Tonči Huljić koji je govorio u ime svoje tvrtke 'Huljic Production' .

Za svoj je novi projekt angažirao i glumicu Jelenu Veljaču (28) koja će uređivat program televizije "Ona". Digitalni kanal, na kojem će Jelena raditi, namijenjen je isključivo ženama.

- Ženski program poistovjećuje se s emisijama koje se mogu nazvati žutilom, što mislim da je uvreda za žene. Ovaj će program imati jutarnje rituale, horoskop, recept dana, prijedloge za večernji izlazak, savjete za majčinstvo i druge stvari - kazala je glumica koja bi i sama trebala preuzeti jednu emisiju.

Vezane vijesti

TV prava za Premierligu prodana za 1,5 milijardi eura više

TV prava za Premierligu prodana za 1,5 milijardi eura više

Engleska nogometna liga EPL je u srijedu objavila prodaju televizijskih prava za utakmice Premier League za razdoblje od 2013. do 2016. godine za… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika