19.09.2009. / 23:03

Autor: Ivica Medo

Goran Prpić: Nije im bila bitna pobjeda, htjelo se samo zaraditi

Nakon poraza od Češke u polufinalu Davis Cupa hrvatski izbornik Goran Prpić napao je Hrvatski teniski savez

Goran Prpić i Ivo KarlovićGoran Prpić i Ivo Karlović"Češki navijači glavna su tema ova dva dana u Poreču, bilo je ih više nego naših navijača. Razočarani smo i ogorčeni. Nije lako prihvatiti da se na domaćem terenu osjećamo kao da igramo u gostima. Stanovnici Poreča su za to najmanje krivi", izjavio je Prpić na početku press-konferencije, a zatim je nastavio u istom tonu:

"Već dvije godine sam nezadovoljan organizacijom domaćih susreta, osjećamo se kao zadnja rupa na svirali. Čemu služe predsjednička loža, čemu služe VIP mjesta? Govore nam da mi tamo ulaznice ne možemo dobiti. Zar je tim ljudima zabranjeno pljeskati? Ne tražimo da skaču kao Česi. Zar ne možemo nešto poduzeti na tom planu. Glumci u kazalištu dobivaju više pljeska nego mi od ljudi iz Vip lože", ljutito je zborio hrvatski izbornik.

Prpić je zatim otkrio u kojem gradu je reprezentacija htjela igrati polufinale.

"Željeli smo igrati u Splitu. Htjeli smo ponoviti ono što je bilo 2005. protiv Rumunjske i Rusije. Kako je moguće da Česi kupe tisuću karata preko interneta? U redu je ono što oni redovno kupe. Interes je očito bio zaraditi, a ne pobijediti. Mi na to ne možemo utjecati. Vjerujem da će na ovo moje izlaganje biti reakcija, ali ja ih se ne bojim. Nemam namjeru otići s mjesta izbornika. Reagirao sam u dobroj namjeri, želim da se nešto pokrene s mrtve točke", zaključio je Prpić.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika