20.09.2009. / 23:00

Autor: Jelena Badovinac

"Najbolje godine" nesretne u ljubavi: Marija Borić prekinula vezu sa Slovencem Urošem Peruzzijem

Glumica Marija Borić, koju trenutačno imamo prilike gledati kao Zrinku Lotar u novoj seriji Nove TV "Najbolje godine", prekinula je višemjesečnu vezu sa slovenskim hokejašem Urošem Peruzzijem

Marija BorićMarija BorićKako bismo potvrdili informaciju o prekidu, nazvali smo 28-godišnju glumicu, koja se nalazila na obroncima Žumberačke gore, no nije nam htjela komentirati svoj prekid navodeći kako ne voli o tome govoriti za medije. Razumljivo, jer je glumica do sada vrlo rijetko govorila o svojem privatnom životuIznenađena brzinom kojom su mediji saznali za prekid njezine veze, glumica Marija Borić zamolila je da je o tome ništa ne pitamo.

Naime, iz pouzdanih izvora saznajemo da su glumica i hokejaš prekinuli tek nedavno pa vjerojatno i njima samima nije do razgovora o tome, pogotovo za medije.

Razlog njihova prekida nije poznat, no njihovi prijatelji tvrde da je razlog tome najvjerojatnije bila razdvojenost jer se Peruzzi vratio u Sloveniju gdje igra za tamošnji klub u Mariboru.

Marija Borić baš kao i privatnom životu, i u seriji "Najbolje godine" nažalost nema, barem sad na početku, sreće u ljubavi.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Prekid nakon četiri mjeseca veze

Prekid nakon četiri mjeseca veze

Američki mediji prenose kako su nakon četiri mjeseca veze prekinuli glumci Amanda Seyfried i Josh Hartnett. Iako svoju vezu nikad nisu javno… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika